Publicitate

Dacă ați ajuns în această pagină înseamnă că vă interesează produsul și pentru acest lucru vă mulțumesc.
Cronica publică două posturi pe zi, dimineața, în jur de 6.30-7, și seara, 18-19, ce conțin 10 știri alese de subsemnatul, momentan, precum si doua cronici zilnice, dedicate, Cronica de Tehnologie, de luni pana vineri, cu ajutorul lui Liviu, Cronica de Business, realizata tot de mine, Cronica Sportiva, in fiecare zi, Cronica de Turism, realizata de Daniel, miercuri sau joi, Cronica de Carte, scrisa de Jovi, duminica, Cronica de Mediu, scrisa de Corina, sambata sau duminica, bilunar si Cronica de Divertisment, realizata de Daniel, vinerea.

Cronicile sunt disponibile prin newsletter, pe siteul cronica.ro și pe pagina de Facebook, unde fiecare post are un reach organic de minim 4000 utilizatori.
Forme de promovare:

1. Sponsorizarea Cronicii de dimineață/seara sau a ambelor – 1000 euro net pe săptămână ambele, 600 euro net pe săptămână una din ele. Mesajul apare pe site, pe Facebook și în newsletter, conține link activ către siteul partenerului.

2. Sponsorizarea Cronicii de dimineață/de seară sau a ambelor – 4000 euro net pe lună ambele, 2500 euro net pe lună una din ele. Mesajul apare pe site, pe Facebook și în newsletter, conține link activ către siteul partenerului.

3. Inserarea unei știri, în cele două cronici ale zilei, sub forma “Promo-ul zilei” – 100 euro net.

4. Sponsorizarea unei anumite Cronica – Email me 🙂

Nu vindem articole, postări pe Facebook sau newslettere dedicate.

Pentru alte detalii mă puteți contacta prin email: orlando at orlando.ro.

Mulțumesc,
Orlando Nicoară