FCSB a câștigat derby-ul Superligii cu Dinamo – Cronica Sportivă

1. FCSB a câștigat, cu scorul de 1-0, în fața lui Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

2. Oţelul Galaţi a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Partida a început cu o oră mai târziu din cauza vremii nefavorabile. Alexandru Mitriţă a înscris un hattrick. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

3. Italia este câştigătoarea Cupei Davis la tenis masculin, pentru prima dată după anul 1976. Jannick Sinner și Matteo Arnaldi au învins Australia, cu 2-0.

4. Juventus Torino a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea milaneză Inter, în Derby d’Italia.

5. Real Madrid s-a impus în deplasare, cu 3-0, în fața lui Cadiz, într-un meci din etapa a 14-a din La Liga

6. Manchester United a învins în deplasare, scor 3-0, formaţia Everton, în etapa a 13-a din Premier League.

7. Antrenorul naţionalei României, Florentin Pera a anunțat lotul de 18 jucătoare pentru Campionatul Mondial de Handbal, la care ”tricolorele” vor debuta chiar de Ziua Naţională, cu Chile. Jucătoarele convocate pot fi văzute aici.

8. Max Verstappen (Red Bull Racing) a triumfat în Abu Dhabi Grand Prix, ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul Yas Marina. Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc (Ferrari), iar pe trei a terminat George Russell (Mercedes).

9. FC Metz, antrenată de românul Laszlo Bölöni, a câștigat în deplasare, scor 3-2, cu Lorient, în etapa a 13-a din Ligue 1. 

10. Aston Villa a învins în deplasare, 2-1, gruprea londoneză Tottenham, în etapa a 13-a din Premier League. 

11. Genoa a pierdut în deplasare, scor 1-2, cu echipa Frosinone, în etapa a 13-a din Serie A. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au fost integralişti la învinși.

12. Echipa României va întâlni Ucraina în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup la tenis feminin, conform tragerii la sorţi care a avut loc duminică. News.ro

13. Pilotul italian Francesco Bagnaia s-a impus duminică în Marele Premiu de la Valencia şi a câştigat cel de-al doilea titlu de campion mondial consecutiv la MotoGP.

14. Union Berlin a oficializat faptul că fostul internaţional croat Nenad Bjelica va prelua funcţia de antrenor.

15. Fostul selecţioner al Angliei, Terry Venables, a murit la vârsta de 80 de ani, în urma unei boli îndelungate. News.ro

16. Corvinul Hunedoara a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut pe teren propriu, în compania formaţiei Şelimbăr, în etapa a a XIV-a din Liga II.

17. George Vidican şi Radu Petrescu sunt arbitrii partidelor de luni, din Superliga.

18. World Boxing l-a ales pe fostul şef al federaţiei olandeze, Boris van der Vorst, în funcţia de prim preşedinte, cu sarcina de a asigura viitorul olimpic al sportului după Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris. News.ro

19. Francesco Camarda, de la AC Milan, a evoluat în meciul cu Fiorentina, devenind cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată într-un meci din Serie A, la vârsta de 15 ani, 8 luni şi 15 zile.

20. Programul transmisiunilor de luni: 

 

  • 20:30 – Superliga – Rapid – ”U” Cluj – Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1
  • 17:30 – FCU Craiova – Sepsi – DigiSport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1
  • 21:45 – Serie A – Bologna – Torino – Digi Sport 4, Prima Sport 4, Orange Sport 4
  • 22:00 – La Liga – Girona – Athletic Bilbao – Digi Sport 3, Prima Sport 3, Orange Sport 3
  • 22:00 – Premier League – Fulham – Wolverhampton – Digi Sport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2
  • 22:00 – La Liga 2 – Sporting – Eldense – Prima Sport 5
Ți-ar mai putea plăcea
Romania mai are o sansa la Euro prin Liga Natiunilor I Cronica Sportiva
Canoistul Cătălin Chirilă a obţinut medalia de bronz în proba de canoe simplu 500 de metri La Europenele de kaiac-canoe – Cronica Sportivă

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău