Toate muzeele care fac parte din structura Muzeului Municipiului București vor putea fi vizitate gratuit duminică, 24 ianuarie – Cronica de Divertisment

1. Filmul dramatic “Motherless Brooklin” (2019) cu Edward Norton și Bruce Willis este disponibil pe HBO Go. Un detectiv privat singuratic care suferă de Sindromul Tourette (Norton) încearcă să dezlege misterul cu privire la asasinarea mentorului și singurului său prieten (Willis). Acțiunea se petrece în New York în anii ‘50. (Trailer)

2. Al doilea sezon al reality-show-ului “Blown Away” are vineri premiera pe Netflix. Serialul cu episoade de 23 de minute abordează o competiție acerbă între 10 artiști capabili să sufle în sticlă. Suflarea în sticlă este o tehnică de formare a sticlei prin umflarea sticlei topite într-un balon cu ajutorul unei suflante. (Trailer)

3. Filmul horror “Annabelle Comes Home” (“Annabelle 3”) (2019) va fi disponibil pe Netflix de joi, 28 ianuarie. A treia parte a francizei continuă povestea cu Annabelle în camera sigilată de artefacte supranaturale din casa specialiștilor în demoni Ed și Lorraine Warren. Lucrurile se complică însă când păpușa trezește la viață celelalte spirite malefice din cameră. (Trailer)

4. Serialul documentar “Cele mai mari mistere ale istoriei” poate fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 21:00, pe postul de televiziune History. Documentarul va prezenta inclusiv documente exclusive cu privire la o serie de teme precum scufundarea Titanicului din 1912 sau asasinarea președintelui american Abraham Lincoln de către John Wilkes Booth în 1865. Prezentatorul serialul este actorul american Laurence Fishburne, cunoscut pentru rolul lui Morpheus din seria “Matrix”. (Trailer)

5. Toate muzeele care fac parte din structura Muzeului Municipiului București vor putea fi vizitate gratuit duminică, 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Principatelor Romane. Astfel, vizitatorii vor avea acces gratuit la următoarele muzee: Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul Theodor Aman, Muzeul George Severeanu, Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu-Storck, Colecția de Artă Ligia și Pompiliu Macovei, Muzeul Victor Babeș, Muzeul de Artă Populară Dr. Nicolae Minovici și Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu. (Muzeul Municipiului București)

6. Cinema Arta din Cluj-Napoca transmite online trei filme europene până duminică, 24 ianuarie. Cele trei filme sunt “La Belle Epoque” (“Cei mai frumoși ani”) (Franța), “Juste la Fin du Monde” (“Doar sfârșitul lumii”) (Franța) și “Todos lo Saben” (“Toată lumea știe”) (Spania). Prețul unui bilet pentru oricare dintre cele trei filme este de 12 lei. (Evenbook)

7. Teatrul Național din Târgu Mureș va transmite online sâmbătă, de la ora 19:00, piesa de teatru “Niște fete” de Neil Labute în regia Laurei Moldovan. Piesa de teatru este o dramaturgie contemporană în care un afemeiat trecut de 30 de ani realizează înainte de căsătorie că nu s-a purtat bine cu multe dintre fostele sale partenere. Aflat în plin proces de reabilitare, fostul macho decide să se întâlnească cu cinci dintre fostele iubite pentru a-și înfrunta conștiința. Prețul unui bilet este de 19 lei. (Eventim)

8. Netflix a anunțat primele detalii despre noul serial “Sky Rojo” (“Orizontul roșu”), realizat de creatorii celebrului serial “La Casa de Papel” (“Money Heist”). Trei femei încearcă să evadeze din mâinile proxenetului lor, care le caută cu ajutorul a doi complici. Serialul promite o acțiune condensată în episoade de numai 25 de minute. Noul serial are deja confirmate două sezoane, iar premiera este programată pentru sfârșitul lunii martie. (Sneak Peak)

9. Noul serial “Walker” are premiera în această săptămână pe postul american de televiziune CW. Jared Padalecki (cunoscut din serialul “Supernatural”) interpretează rolul lui Cordell Walker, un văduv cu doi copii care revine în Austin după ce în ultimii doi ani a lucrat sub acoperire. Ajuns acasă, Walker începe însă să cerceteze cazul decesului suferit de soția lui. Producția este inspirată puternic din serialul “Walker, Texas Ranger” (“Walker, polițist texan”) (1993), care l-a avut în rolul principal pe Chuck Norris și care a fost foarte popular în România. (Trailer)

10. Actorii Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek și Chris Rock au început filmările la un film regizat de David O. Russell. Studioul New Regency nu a anunțat încă titlul noului film sau subiectul acestuia, însă distribuția de excepție stârnește deja curiozitatea cinefililor. Pentru moment nu este clar când va apărea noul film în cinematografe. (Deadline)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de animație “Soul” a fost lansat exclusiv pe platforma Disney+ – Cronica de Divertisment
Trilogiile “The Godfather”, “The Lord of the Rings” și “The Hobbit” disponibile de săptămână viitoare pe HBOGo – Cronică de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău