Cristina Neagu isi reia pregatirile peste o luna I Cronica Sportiva

1. Simona Halep a revent in tara si a fost premiata: ”Ca urmare a performanţei extraordinare obţinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep”, a anunţat Administraţia Prezidenţială. Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, i-a promis Simonei Halep că va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Tokyo

2. A inceput Casa Liga 1 – et. 1:
Gaz Metan – Chindia 2-2
Rezumat video: https://youtu.be/6aD-JYHYsCU

Viitorul – Dinamo 5-0
Rezumat video: https://youtu.be/V1jgK5IGopo
Incidentele cu suporterii bucurestenilor aici: https://youtu.be/v1q3TRI6hy8

FC Voluntari – Sepsi 0-0
Rezumat video: https://youtu.be/lxgHWwrQCAM

Astra – FC Botosani 2-2
Rezumat video: https://youtu.be/MnK1170TERg

CFR – Poli Iasi 1-1
Rezumat video: https://youtu.be/8W0kpWzP21c

U Craiova – Clinceni 3-2
Rezumat video: https://youtu.be/QtATsySiznI

FCSB – Hermannstadt 4-3
Rezumat video: https://youtu.be/ncp90NDhqcw

3. FCSB anunţă că a semnat cu Thierry Rua Moutinho, liber de contract dupa despartirea de CFR. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 14. Salomao a refuzat oferta de 18.000 euro pe luna de la FCSB, iar patronul ros-albastrilor a scazut suma cu 2.000 euro si i-a dat ultimatum fotbalistului.

4. Doua de la BRD Bucharest Open:

Patricia Maria Ţig s-a calificat pe tabloul principal după ce a învins-o cu 6-3, 6-2, pe bulgăroaica Isabella Şinikova, 232 WTA. Ţig este pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu WTA, după ce a născut.

Alexandra Dulgheru, 214 WTA, a fost învinsă cu 5-7, 6-0, 6-2, de Shilin Xu din China, 221 WTA.

5. Handbalista norvegiană Nora Mork, transferată de CSM Bucureşti, a declarat luni, la reunirea lotului, că ”pe hârtie, este una din cele mai bune echipe din Europa”, în timp ce extrema Carmen Martin a spus că îşi doreşte să ”câştige totul”. Cristina Neagu a fost prezentă la reunire, dar îşi va relua pregătirile peste o lună. Sunt 10 handbaliste noi şi conducere tehnică noua, formată din antrenorul principal Tomas Ryde şi Goran Lars Lindsgard, antrenorul cu portarii. CSM Bucureşti va disputa prima partidă oficială în 24 august, cu campioana SCM Râmnicu Vâlcea, pentru câştigarea Supercupei României.

6. Alexandru Cicâldău se pregăteşte de transfer! Mihai Rotaru a acceptat oferta celor de la Genk, iar mijlocaşul ar urma să fie din nou coleg cu Ianis Hagi. 7 milioane de euro ar fi suma pe care Craiova ar primi-o în schimbul lui Cicâldău, după cum scrie 3minute.net.

7. Portarul spaniol Iker Casillas, spitalizat în mai din cauza unui infarct, va face parte din staful grupării FC Porto pe perioada convalescenţei sale, a anunţat clubul portughez. El va asigura legătura între jucători, antrenor şi conducerea clubului.

8. Revenit la Inter după ce Palermo nu a putut activa clauza de cumpărare din cauza problemelor financiare și iminenta retrogradare în Serie D, George Pușcaș (23 de ani) a primit o veste bună. Atacantul„ naționalei” este curtat și de clubul german Hamburg (liga secundă), și de Fiorentina.

9. Saptamana aceasta avem meciurile retur din cupele europene:
miercuri, ora 21:00: CFR – Astana pe Digi, Look
joi, ora 19:00: U Craiova – Sabail, Digi, Look
joi, ora 20:00: Milsami – FCSB pe ProTV

10. Real Madrid, Barcelona și Atlético au cheltuit, impreună, 730 de milioane de euro pentru transferuri in aceasta vara! Cel mai mult, Real, 303 milioane, dar jucătorul cel mai scump este în acest an portughezul João Félix, cumpărat de Atlético de la Benfica pentru 126 de milioane.

Pe scurt:

CSA Steaua si-a prezentat ieri noul staf tehnic: Daniel Oprita va fi principal, iar Iulian Miu, secund. Obiectiv: promovarea in liga a 3-a

Fundaşul Ştefan Radu a fost reintegrat în lotul echipei Lazio Roma şi a efectuat, luni, vizita medicală, anunţă presa italiană.

Ianis Hagi (20 de ani), fostul căpitan al Viitorului, a jucat în ultimul sfert de oră al amicalului dintre Genk și Lokomotiv Zagreb, scor 3-0.

Rapid a anunțat pe site-ul oficial că Daniel Pancu și-a prelungit contractul si va continua astfel pe banca acestuia până în vara anului 2022.

 

Ți-ar mai putea plăcea
Novak Djokovic a câștigat la Roland Garros al 19-lea titlu de Mare Șlem din carieră – Cronica sportivă
Bayern Munchen – Paris Saint-Germain 2-3, aseară în Champions League – Cronica sportivă

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău