S-au pus in vanzare online biletele la Romania – Spania (5 septembrie, National Arena) I Cronica Sportiva

1. Etapa a 2-a Casa Liga 1:
ora 18:00 Botosani – Voluntari
ora 21:00 Clinceni – CFR
Duminica
ora 18:00 Iasi – Astra
ora 21:00 Dinamo – Craiova
Luni
ora 21:00 Sepsi – FCSB
Ieri:
Hermannstadt – Gaz Metan 0-2
Rezumat video: https://youtu.be/YmpcMmUG-0M
* arbitrul Coltescu a gresit la ambele eliminari ale gazdelor si a dat un penalty foarte usor oaspetilor. El a aratat 2 rosii si 10 galbene in acest meci. In 10 ani de activitate, Coltescu are 103 „rosii” si 88 de penaltyuri in „palmares”
Chindia – Viitorul 0-1
Rezumat video: https://youtu.be/XX5YkpvvCwg

2. FRF a pus in vanzare biletele pentru România – Spania (5 septembrie – National Arena) pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Cel mai ieftin este la peluza la 35 lei, cel mai scump 600. Fiecare persoană poate cumpăra cel mult patru bilete.

3. BRD Bucharest Open 2019:
Semifinalele: Martina Di Giussepe, 211 WTA, – Elena Ribakina, 106 WTA, si Patricia Maria Ţig (fara clasare WTA dupa 2 ani de pauza) – Laura Siegemund, 77 WTA. Prima semifinală, dintre Țig și Siegemund, e programată la ora 15:00. Imediat după va începe a doua semifinală de pe tabloul de simplu, dintre italianca di Giuseppe și kazaha Rybakina.

Ultimul meci al zilei este a doua semifinală de dublu. Acolo se vor înfrunta două perechi formate din românce. Gabriela Ruse (21 de ani) și Jaqueline Cristian (21 de ani) le vor întâlni pe Irina Begu (28 de ani) și Raluca Olaru (30 de ani).

4. Zlatan Ibrahimovici, Los Angeles Galaxy, a declarat că nivelul campionatului nord-american (MLS) nu poate fi comparat cu cel al fotbalului din Europa. “Aici, sunt ca un Ferrari printre Fiat-uri”, a spus Ibrahimovici, potrivit ESPN.

5. Bulevardul care traversează staţiunea Sinaia şi mai multe străzi adiacente sunt închise in acest week end pentru etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, va intra în cursă cu un autovehicul electric.

6. Carlos Bilardo, fost selecţioner al Argentinei, a fost operat pentru a doua oară pe creier într-un interval de aproape o lună, relatează L’Equipe. Potrivit sursei citate, starea lui Bilardo (80 de ani) s-a agravat în ultimele ore, după intervenţia chirurgicală. Fostul internaţional Sergio Goycochea a confirmat la televiziunea argentiniană că Bilardo este “într-o situaţie foarte dificilă”. Cotidianul AS scrie că Bilardo suferă de sindromul Hakim-Adams, o boală neurodegenerativă. Carlos Bilardo a câştigat Cupa Mondială în 1986, când era selecţionerul Argentinei.

7. Foştii internaţionali englezi Sol Campbell şi Stan Collymore au declarat că li s-au oferit bani pentru a critica organizarea Cupei Mondiale din 2022 de către Qatar şi candidatura acestei ţări din Golf, informează thetimes.co.uk. Au refuzat oferta. Campbell antrenează în prezent echipa engleză de liga a patra Macclesfield Toen, iar Collymore este consultant radio.

8. Victor Valdes a revenit, vineri, la FC Barcelona, el preluând conducerea tehnică a echipei under 19 A a clubului catalan. Echipa under 19 A a FC Barcelona va începe pregătirile la 29 iulie şi în data de 27 august va întâlni, pe noul stadion Johan Cruyff, echipa de juniori a Ajax-ului. Valdes este considerat printre cei mai mari portari din istoria FC Barcelona, alături de Antoni Ramallets.

9. Francezul Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step), liderul din clasamentul general al Turului Franţei, a câştigat, vineri, etapa a 13-a a competiţiei, un contratimp individual desfăşurat la Pau. Britanicul Geraint Thomas (Ineos) s-a clasat pe locul doi, iar poziţia a treia a fost ocupată vineri de belgianul Thomas De Gendt (Lotto Soudal).

10. Reprezentativa Algeriei a câştigat, vineri, pentru a doua oară Cupa Africii pe Naţiuni, învingând în finala ediţiei din acest an a competiţiei, la Cairo, selecţionata Senegalului, scor 1-0. Golul a fost marcat de Bounedjah, în minutul 2.

Pe scurt:
US Open devine turneul de tenis cu cele mai mari premii din istorie. Câştigătorii la simplu feminin şi masculin vor primi câte 3,85 de milioane de dolari. La Wimbledon, castigatorii au fost premiaţi cu câte 2,8 milioane de dolari

Tosca a semnat cu Gaziantep, unde va fi antrenat de Sumudica

Simona Halep îşi va prezenta, sâmbătă, la Constanţa, trofeul de la Wimbledon, la bordul unui autobuz etajat, după care în Piaţa Ovidiu va avea loc un spectacol în cinstea fostului număr 1 mondial, în cadrul căruia Simona va avea parte de mai multe surprize.

Tudor Băluță a debutat la Brighton (1-0 in amicalul cu Crawley Town)! Prestația internaționalului român U21 a fost lăudată de britanici

Claudiu Belu (25 de ani) si Mihai Roman s-au accidentat în meciul retur cu Milsami Orhei, 2-1, si nu vor evolua cu Sepsi. FCSB are mari probleme de lot pe ambele parti laterale ale apararii

Dinamo si Universitatea se întâlnesc duminică de la ora 21:00, in derbyul etapei a 2-a Casa Liga 1. Oltenii fac deplasarea cu trenul. Ei au pierdut ultimele 3 meciuri, cand au venit in Bucuresti „pe sine”

Culio, 35 ani, si-a prelungit pe doua sezoane contractul cu CFR

Tucudean revine saptamana viitoare la antrenamentele CFR dupa a doua interventie minora pe cord

Claudiu Bumba (25 ani) a semnat cu echipa antrenata de Vasile Miriuta, Kisvarda

Ți-ar mai putea plăcea
Alexandra Anghel, campioană europeană la lupte, în cadrul categoriei 72 de kilograme – Cronica Sportivă
Roma l-ar vrea pe Florinel Coman I Cronica Sportiva – 10 stiri din sport fara coronavirus

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău