Joseph Tsai, miliardarul co-fondator al Alibaba, cumpara Brooklyn Nets I Cronica Sportiva

1. FCSB s-a calificat in play-off-ul fazelor preliminare al Europa League, invingand aseara cu 1-0 pe Mlada Boleslav, prin golul lui Pantiru din ultimul minut de joc. Confruntările dintre FCSB și Vitoria Guimaraes pentru accederea in grupe vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia.

2. Universitatea Craiova a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu AEK Atena. In tur, oltenii pierdusera acasa cu 2-0.

3 Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă, cu 6-1, 3-6, 7-5 de americanca Madison Keys, locul 18 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, a fost învins, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, de rusul Andrei Rublev,

4. Joseph Tsai, miliardarul co-fondator al gigantului e-commerce Alibaba, se află în discuții pentru a cumpăra 51% din actiunile echipei de baschet Brooklyn Nets de la miliardarul rus Mikhail Prokhorov, potrivit The New York Post.
Acordul, care este de așteptat să fie anunțat săptămâna aceasta, ar fi evaluat la 2,35 miliarde de dolari. Tsai deținea deja 49% din actiuni la Brooklyn, pe care le cumpărase cu 1 miliard de dolari în 2017. Actuala achizitie ar fi un record, depasind tranzactia lui David Tepper, care a preluat Carolina Panthers din NFL pentru 2,2 miliarde de dolari.

5. Casa Liga 1, etapa a 6-a:
Vineri, 16 august

Ora 17.00 FC Hermannstadt – Academica Clinceni, stadion Trans Sil – Tg. Mureș
Ora 19.30 Chindia Târgoviște – Dinamo București, stadion Ilie Oană – Ploiești

Sâmbătă, 17 august

Ora 21.00 Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Duminică, 18 august

Ora 18.00 FC Botoșani – Universitatea Craiova
Ora 21.00 FCSB – Politehnica Iași, stadion Nicolae Dobrin – Pitești

Luni, 19 august

Ora 18.00 FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș
Ora 21.00 Astra Giurgiu – FC Viitorul

6. Situatie inedita la un joc din Cupa Romaniei, fazele mici. Tată şi fiu, Marius Vlădoi (48 de ani) şi Denis (18 ani) au fost adversari în Zăvoi, în cadrul partidei Minerul Costeşti – Flacăra Horezu 2-3 (2-0). Ambii evoluează ca portari, iar invingator a iesit juniorul. Marius Vlădoi este antrenor-jucător la echipa de ”judeţ” Minerul Costeşti, iar Denis s-a aflat pentru a 6-a oara intre buturile echipei de Liga a 3-a Flacăra Horezu.

7. Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a lăudat prestaţia brigăzii feminine conduse de Stephanie Frappart la Supercupa Europei. „Le-am spus după meci că dacă am fi jucat cum au arbitrat ele, am fi câştigat cu 6-0. Este opinia mea absolută. Au făcut un meci strălucitor”

8. Antrenorul Dusan Uhrin a fost prezentat oficial la Dinamo, el subliniind că a acceptat oferta dinamoviştilor, deoarece a fost una foarte bună şi el şi-a dorit să muncească din nou dupa un an de pauza. Dinamo joaca azi la Chindia, de la 19.30.

9. Fundaşul franco-beninez Olivier Verdon, transferat în această vară de Deportivo Alavés, a fost arestat miercuri de poliţia spaniolă, după o dispută conjugală, fiind apoi eliberat în aşteptarea procesului, informează Le Figaro. Potrivit presei, jucătorul de 23 de ani a fost reţinut după o violentă dispută într-un hotel din Vitoria, unde martorii l-au văzut trăgând-o de păr pe partenera sa. El şi-a petrecut noaptea în detenţie, fiind eliberat joi dimineaţă.

10. Tenismenul australian Nick Kyrgios a fost amendat cu 113.000 de dolari după scandalul făcut la meciul cu Karen Hacianov din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, pierdut cu 7-6 (3), 6-7 (4), 2-6, informează lequipe.fr
Supărarea lui Kyrgios pe arbitrul Fergus Murphy a început în finalul setului secund, cand i s-a părut că Murphy încearcă să-l grăbească, pornind prea repede cronometrul care măsoară timpul în care un jucător trebuie să servească.
ATP l-a sancţionat pentru părăsirea terenului fără permisiunea arbitrului, pentru proferarea de obscenităţi şi pentru conduită nesportivă în faţa adversarului său.

Ți-ar mai putea plăcea
FCSB și CFR Cluj au câștigat meciurile jucate ieri, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor – Cronica sportivă
Robert Lewandowski şi-a luat adio de la fanii de la Bayern Munchen, el urmând să plece la FC Barcelona – Cronica Sportivă

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău