LeBron Team a castigat All Star Game 2020 / Azi, seara de Champions League I Cronica Sportiva

1. Azi avem etapa de UCL:
22:00 Atletico Madrid – Liverpool / DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK PLUS
22:00 Borussia Dortmund – PSG / DIGI 2, TELEKOM 2, LOOK SPORT

2. Echipa LeBron a câştigat All-Star Game NBA, impunându-se la Chicago cu scorul de 157-155 în faţa echipei Giannis.
MVP al meciului a fost ales Kawhi Leonard (Team LeBron), care a reuşit 30 de puncte în doar 20 de minute, si a primit trofeul care poartă din acest an numele lui Kobe Bryant. Evenimentul a fost marcat de momente în care Kobe Bryant şi fiica sa Gianna au fost omagiaţi. Înainte de meci, United Center a ţinut opt secunde de reculegere în care cei 21.000 de fani din arena şi-au dat mâinile în semn de respect pentru starul din NBA decedat luna trecută.

Video pe canalul de youtube NBA – 13,3 milioane de subscribers: https://www.youtube.com/channel/UCWJ2lWNubArHWmf3FIHbfcQ

3. Calculele pentru ultimele 2 locuri din play-off-ul Casa Liga 1, unde s-au calificat in acest moment CFR, U Craiova, FCSB si FC Botosani:
Cum ajunge Astra în play-off
Astra obține un punct cu Sepsi și nu depinde de rezultatele celorlalte două echipe
Astra pierde cu Sepsi și Viitorul sau Gaz Metan nu câștigă cele 3 puncte

Cum ajunge Gaz Metan în play-off
Gaz Metan o învinge pe Dinamo
Gaz Metan face un egal cu Dinamo și Viitorul nu o bate pe Academica Clinceni
Gaz Metan pierde cu Dinamo, iar Viitorul pierde cu Academica Clinceni

Cum ajunge Viitorul în play-off
Viitorul o bate pe Academica Clinceni și Astra pierde cu Sepsi
Viitorul o bate pe Academica Clinceni și Gaz Metan nu o învinge pe Dinamo
Viitorul scoate un egal cu Academica Clinceni, iar Gaz Metan e învinsă de Dinamo

4. FC Barcelona a fost autorizată de Comisia Medicală a Ligii spaniole să transfere un joker medical, după accidentările lui Suarez şi Dembele.Clubul are la dispoziţie 15 zile pentru a transfera un jucător din campionatul spaniol, dar care nu va putea evolua în Liga Campionilor. Printre numele vehiculate sunt Willian José (Real Sociedad), Angel Rodriguez (Getafe) sau Martin Braithwaite (Leganes).

5. Fostul selecţioner Cosmin Contra a fost inclus în corpul de observatori UEFA care decide jucătorul meciului în Liga Campionilor. Premiul „Jucătorul Meciului” va fi începând de azi, la întâlnirile din optimile Ligii Campionilor.
Alături de Cosmin Contra, ceilalţi observatori tehnici sunt: Packie Bonner (peste 600 de meciuri la Celtic), Aitor Karanka (fost jucător la Atletico şi Real, antrenor în Anglia), Robbie Keane (cel mai selecţionat jucător al Irlandei), Roberto Martinez (actualul selecţioner al Belgiei), Gines Melendez (a antrenat naţionalele de tineret ale Spaniei), Phil Neville (fost jucător la Manchester United), Willi Ruttensteiner (director sportiv al naţionalei din Israel) şi Gareth Southgate (selecţionerul Angliei).

6. Dubai Open – premii de aproape 2,8 milioane de dolari
– Jucătoarea belgiană de tenis Kim Clijsters a pierdut la revenirea în competiţie, fiind învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-2, 7-6 [6].
– Simona Halep (28 de ani – locul 2 WTA) și-a aflat adversara din primul meci (turul 2): Ons Jabeur (Tunisia, locul 45 WTA), care a trecut în primul tur de Alison Riske, scor 7-6, 1-6, 6-3.
– Sorana Cîrstea, locul 70 WTA, o va întâlni pe estona Anett Kontaveit, numărul 24 mondial. Sorana a trecut în ultimul tur al calificărilor de spaniola Carla Suarez Navarro, numărul 59 mondial şi favorită 11, scor 6-2, 1-6, 6-4, într-o oră şi 52 de minute.
– Ana Bogdan, locul 91 WTA, a ratat calificarea pe tabloul principal fiind învinsă de Aliaksandra Sasnovich, numătul 114 mondial, scor 6-4, 7-6 (4), într-o oră şi 45 de minute.

Rezultate: https://www.wtatennis.com/tournament/718/dubai/2020/draws

7. Organizatorii maratonului de la Tokyo au decis ca alergătorii amatori să nu mai poată participa la competiţia din 1 martie, din cauza coronavirusului, relatează Tokyo Shinbun, potrivit Reuters. La maraton urmau să participe aproximativ 38.000 de amatori.

8. Fotbal international:
Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, cu Alin Toşca şi Alexandru Maxim titulari, a învins cu 2-0 pe Rizespor. Gaziantep a ratat două penaltiuri prin Muhammet Demir în minutele 57 şi 62 si ocupa locul 9.

Manchester United a învins ieri cu 2-0 la Chelsea, goluri Anthony Martial (45) şi Harry Maguire (66). Chelsea este pe locul 4, cu 41 de puncte, United ocupă locul 7, cu 38 de puncte, iar lider este Liverpool, cu 76 de puncte.

Olympique Marseille neînvinsă de 14 meciuri în Ligue 1: scor 2-1 cu Lille

9. Lionel Messi şi campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, au câştigat premiul pentru cel mai bun sportiv al anului la gala Laureus. La evenimentul prezentat de actrita Sharone Stone au participat, printre alţii, Boris Becker, Cafu, Nadia Comăneci, Fabian Cancellara, Luis Figo, Ruud Gullit, Tony Hawk, Michael Johnson, Edwin Moses, Mark Spitz şi Katarina Witt. La feminin, laureată a fost gimnasta Simone Biles, în timp ce câştigătorul Turului Franţei, Egan Bernal, a fost desemnat Revelaţia Anului. Echipa anului a fost desemnată naţionala de rugby a Africii de Sud, campioană mondială în 2019. Nadia este membru Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor şi decernează anual premii.

10. Etapa 25 Casa Liga 1:
Chindia Târgoviște – FC Voluntari 1-2
CFR Cluj – FC Viitorul 0-0
Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș 2-3
Politehnica Iași – Universitatea Craiova 2-5
Sepsi OSK – FC Botoșani 0-1
Dinamo – FCSB 2-1
FC Hermannstadt – Astra Giurgiu 2-2

Saptamana aceasta incepe Liga 2, etapa 22, cu meciuri foarte tari:
Vineri, 21 Februarie
Universitatea Cluj – FC Argeş 20:00

Sâmbătă, 22 Februarie
Farul Constanţa – Concordia Chiajna 11:00
CS Mioveni – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 11:00
Sportul Snagov – SCM Gloria Buzău 11:00
Ripensia Timişoara – Metaloglobus Bucureşti 11:00
Petrolul Ploieşti – Dunărea Călăraşi 12:00
Pandurii Târgu Jiu – CSM Reşiţa 17:00

Luni, 24 Februarie
FK Csikszereda – UTA Arad 17:30

Marţi, 25 Februarie
Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele 19:00
ASU Politehnica Timişoara stă.

Ți-ar mai putea plăcea
Real Madrid învinge PSG și se califică în sferturile Ligii Campionilor – Cronica Sportivă
România a pierdut întâlnirea cu Slovenia şi a ratat şansa de a ajunge la turneul final al Billie Jean King Cup – Cronica Sportivă

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău