Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de dublu feminin de la Budapesta – Cronica sportivă

1. Ieri s-au disputat încă două meciuri din prima etapă a Ligii 1 Casa Pariurilor, respectiv:

-Gaz Metan Mediaş a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe CS Mioveni. Golul a fost marcat de Chamed, în minutul 14, din penalty, iar în minutul 77, de la Gaz Metan, a fost eliminat Yuri pentru o intrare dură la Blănaru (Video);

-Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FC Argeș, cu 1-0, după un joc destul de șters și în care piteștenii au ratat câteva ocazii importante. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan, în min. 55 (Video).

2. Astăzi se vor disputa încă două meciuri din prima etapă a Ligii 1 Casa Pariurilor, respectiv 

UTA Arad – Farul Constanța (de la ora 18.30) și Rapid București – Chindia Târgoviște (de la ora 21.30). 

3. Denis Alibec (30 de ani) vine sub comanda lui Marius Şumudică, la CFR Cluj, fiind împrumutat pentru un sezon de Kayserispor. Conform înţelegerii, trupa din Gruia va plăti o parte din remuneraţia lunară a atacantului, având și o opţiune de transfer definitiv, în vara anului viitor. (LookSport)

4. Al doilea contratimp din Turul Franței i-a revenit lui Wout Van Aert (Jumbo Visma), care a parcurs distanța de 30,8 kilometri cu 21 de secunde mai repede decât Kasper Asgreen (Deceuninck Quick Step). Pe poziția a 3-a s-a clasat Jonas Vingegaard (Jumbo Visma). Ultima etapă din Turul Franței se va disputa astăzi și va fi una favorabilă sprinterilor, urmând să se încheie în mod tradițional pe Champs-Élysées din Paris. (Eurosport)

5. Perechea Mihaela Buzărnescu/Fanny Stollar (România/Ungaria) a câştigat proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Budapesta, după ce a învins în finală echipa Aliona Bolsova Zadoinov (Spania) / Tamara Korpatsch (Germania), scor 6-4, 6-4, într-o oră şi 16 minute. (News.ro)

6. Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz s-au calificat în finala turneului masculin de la Hamburg, după ce au trecut ieri în semifinale de perechea Cerretani/Hach, 6-3, 6-4, într-un meci de 69 de minute. În meciul pentru titlu, ei îi vor întâlni astăzi pe favoriții 2, Puetz/Venus. (Treizecizero)

7. Astăzi, de la ora 17.00, are loc Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, pe circuitul de la Silverstone, iar calificările din ziua de sâmbătă au fost înlocuite cu o cursă de sprint, în care piloții au avut de parcurs doar 16 tururi. Max Verstappen (Red Bull) s-a impus în prima cursă de sprint din calificări din istoria Formulei 1, fiind urmat de piloții Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Aceasta va fi și ordinea în care piloții vor pleca în cursa de astăzi. (Eurosport)

8. Elena-Gabriela Ruse a acces în ultimul tur al calificărilor la turneul de tenis de la Palermo, după ce a trecut de sportiva germană Jasmin Jebawy, scor 6-1, 6-3. Pentru un loc pe tabloul principal, românca va lupta cu favorita 8, jucătoarea italiană Camilla Rosatello, locul 369 WTA. (News.ro)

9. Formaţia Zenit Sankt Petersburg, deţinătoarea titlului de campioană naţională, a câştigat, sâmbătă, Supercupa Rusiei, învingând echipa Lokomotiv Moscova, scor 3-0, într-un meci disputat la Kaliningrad. (News.ro)

10. Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat locurile unde se vor desfășura viitoarele patru finale de Champions League: 2022 – St Petersburg, Rusia; 2023 – Istanbul, Turcia; 2024 – Londra, Anglia; 2025 –  Munchen, Germania. (Eurosport)

Transmisiuni din sport, azi la TV:

-ora 14.00 – WTA Praga, tenis feminin – Digi Sport 2

-ora 17.00 – Marele Premiu al Marii Britanii, Formula 1 – Digi Sport 2, Telekom Sport 3, Look Sport+

-ora 17.10 – Turul Franței, ciclism – Eurosport 1

-ora 18.00 – WTA Budapesta, tenis feminin – Digi Sport 3

-ora 18.30 – UTA Arad – Farul Constanța, Liga 1 Casa Pariurilor – Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

-ora 21.30 – Rapid – Chindia, Liga 1 Casa Pariurilor – Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport+

Ți-ar mai putea plăcea
Farul Constanța a câștigat titlul în Superliga – Cronica Sportivă
S-au stabilit finalele din Europa League și Conference League – Cronica Sportivă

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău