“Ad Astra” (2019), cu Brad Pitt în rolul principal, va avea premiera pe HBO Go duminică, 12 iulie – Cronica de Divertisment

1. Serialul-documentar “Quiz” (2020) va putea fi urmărit pe platforma de streaming HBO Go începând de sâmbătă, 11 iulie. Documentarul abordează povestea reală a fostului maior de armată Charles Ingram, care a trișat la celebrul concurs “Who Wants to Be a Millionaire?” pentru a câștiga premiul cel mare pus în joc. (Trailer)

2. Filmul SF “Ad Astra” (2019) cu Brad Pitt în rolul principal va avea premiera pe HBO Go duminică, 12 iulie. După o serie de evenimente periculoase petrecute pe Terra, astronautul Roy McBride pleacă într-o misiune periculoasă în sistemul solar pentru a descoperi adevărul despre dispariția misterioasă a tatălui său, interpretat de Tommy Lee Jones. (Trailer)

3. Luni, 13 iulie, HBO Go propune un alt film SF, și anume “Event Horizon” (1997). Nava spațială care dă numele filmului este trimisă spre Neptun, însă dispare în mod misterios. Nava reapare ulterior la destinație după o absență de 7 ani și trimite un mesaj de ajutor către Terra, iar o echipă este trimisă pentru a investiga ce s-a întâmplat. (Trailer)

4. Documentarul “The Business of Drugs” (“Afacerile cu medicamente și droguri”) va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix începând de marți, 14 iulie. Documentarul prezintă o investigație realizată de un fost analist CIA cu privire la aspectele economice legate de șase substanțe interzise. (Trailer)

5. Miercuri, 15 iulie, tot pe Netflix, va avea loc premiera documentarului “137 Shots” (“137 de gloanțe”). Inspirat de cele mai recente evenimente din Statele Unite, documentarul prezintă o situație specifică din Cleveland, acolo unde violentele poliției au ca rezultat moartea mai multor persoane de culoare. (Detalii despre cazul real)

6. În Piața Libertății din Timișoara vor fi proiectate în acest weekend două filme clasice. Astăzi, de la ora 20:30, va fi proiectat filmul “Casablanca” (1942), în timp ce sâmbătă de la aceeași oră va rula proiecția “The Postman Always Rings Twice” (“Poștașul suna întotdeauna de două ori”) (1981). Accesul la cele două proiecții este gratuit în limita a 500 de locuri și a înregistrării online. (Opinia Timișoarei)

7. “Interstellar” (2014), unul dintre cele mai apreciate filme SF ale ultimului deceniu, va putea fi urmărit sâmbătă, 12 iulie, de la ora 21:00, la cinematograful drive-in de la complexul expozițional Romexpo din București. Un bilet la film costă 32 de lei. Alternativ, filmul este disponibil de mai mult timp și pe Netflix. (IaBilet)

8. Teatrul Național din București continuă seria pieselor de teatru găzduite pe Amfiteatrul în aer liber. Duminică, 12 iulie, de la ora 21:00, are loc piesa “20 de ani în Siberia”, în timp ce marți, 14 iulie, de la aceeași oră, va avea loc reprezentația piesei “Anonimul venețian”. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar numărul de locuri este limitat la 60 pentru fiecare spectacol. (Teatrul Național)

9. Trupa “Direcția 5” va susține în perioada următoare o serie de concerte în aer liber. Primul dintre ele este programat miercuri, 15 iulie, în parcarea centrului comercial Shopping City Timișoara, în timp ce al doilea va avea loc joi, 16 iulie, la Iulius Parc din Cluj-Napoca. Prețurile biletelor încep de la 104 lei. (IaBilet)

10. Circul Metropolitan București s-a redeschis recent cu o serie de spectacole care au loc în aer liber într-o zonă special amenajată din vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului 15. Astăzi, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 19:00, va avea loc spectacolul “Magia circului – Poveşti cu cai”. Prețul unui bilet pentru adulți este de 43 lei, iar cel pentru copii costă 22 lei. (Circul Metropolitan București)

 

Ți-ar mai putea plăcea
Al patrulea sezon al serialului dramatic-SF “The Handmaid’s Tale” (“Povestea slujitoarei”) va avea premiera pe HBO Go joi, 29 aprilie – Cronica de Divertisment
Premiera săptămânii la cinema este „Maleficent: Mistress of Evil” – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău