Al patrulea sezon al serialului dramatic-SF “The Handmaid’s Tale” (“Povestea slujitoarei”) va avea premiera pe HBO Go joi, 29 aprilie – Cronica de Divertisment

1. Al patrulea sezon al serialului dramatic-SF “The Handmaid’s Tale” (“Povestea slujitoarei”) va avea premiera pe HBO Go joi, 29 aprilie. Acțiunea se petrece într-un viitor apropiat în care Statele Unite au fost înlocuite cu societatea dictatorială Gilead, unde femeile nu au practic niciun drept. (Trailer)

2. Filmul dramatic “Joker” din 2019 va fi disponibil pe Netflix de joi, 29 aprilie. Producția abordează unul dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC, un individ ignorat de societate cu o personalitate imprevizibilă. Robert de Niro apare în calitate de gazdă a show-ului în timpul căruia Joker își pierde mințile. Filmul a câștigat Oscarul pentru “Cel mai bun actor în rol principal” (Joaquin Phoenix) și cea mai bună coloană sonoră. (Trailer)

3. Documentarul “Guide to Sleep” realizat de compania anglo-americană de meditație Headspace va avea miercuri premiera pe Netflix. Fiecare episod al documentarului oferă o serie de ponturi pentru a dormi mai bine și explică diverse strategii prin care să te pregătești mai bine pentru somn. De asemenea, producătorii explică și unele dintre cele mai populare concepții greșite despre somn. (Trailer)

4. Filmul de acțiune “Ava”, care a rulat anul trecut în cinematografe, este disponibil de astăzi pe HBO Go. Jessica Chastain interpretează rolul unui mercenar care lucrează pentru o organizație cu operațiuni clandestine. După ce ultima sa misiune eșuează, Ava devine rapid ținta propriilor angajatori. În film joacă și Colin Farrell și John Malkovich. (Trailer)

5. Marvel a publicat un nou trailer pentru filmul cu super-eroi “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, care va avea premiera în cinematografe în 3 septembrie. Filmul se bazează pe caracterul Shang-Chi din seria de benzi desenate Marvel Comics și face parte din Faza a patra a Universului Cinematic Marvel. În distribuție este prezent și actorul român Florian Munteanu, care a mai jucat și în filmul Creed II din 2018. (Trailer)

6. Amazon a prezentat trailer-ul serialului-documentar “Maradona: Blessed Dream”, despre viața și cariera fotbalistului argentinian Diego Maradona. Documentarul în 10 episoade va relata copilăria lui Maradona din Argentina, parcursul de la Barcelona și Napoli, dar și titlul obținut cu Argentina la Cupa Mondială din 1986. Producția va fi disponibilă inclusiv în România în cursul acestui an. (Trailer)

7. Trupa Vama susține vineri și sâmbătă două concerte pe plaja Vama Veche. Accesul publicului nu este permis, însă ambele concerte vor fi transmise în direct pe internet contra-cost. Primul concert va avea loc vineri la ora 20:00 (39 lei), în timp ce al doilea este programat sâmbătă la ora 06:00 (29 lei). Un bilet cu acces comun la ambele concerte costă 49 lei. Concertele vor putea fi vizionate înregistrat încă 10 zile după transmisiunea în direct. (IaBilet)

8. Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra găzduiește sâmbătă de la ora 18:00 spectacolul de teatru interactiv “Povești magice de primăvară”, dedicat copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani. Tema ediției sunt Floriile, motiv pentru care Magicianul Poveștilor va povesti copiilor de unde au florile nume așa frumoase sau de când au apărut Lăcrămioarele. Spectacolul este disponibil doar online, iar prețul unui bilet este de 32 lei. (Streamerse)

9. Organizatorii Saga Festival au anunțat lista artiștilor care vor participa la ediția din acest an, programată în perioada 11-13 septembrie în Parcul Izvor din București. Printre participanți se numără Tiesto, Alan Walker, Clean Bandit, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici sau W&W. Prețul unui abonament pentru toate cele trei zile pornește de la 300 de lei. (News.ro)

10. Ediția din acest an a premiilor Oscar are loc în noaptea de duminică spre luni și va fi transmisă în România pe platforma de streaming Voyo începând de la ora 03:00. Pentru a sărbători evenimentul, Voyo propune o serie de filme de Oscar în acest weekend, printre care “Spotlight”, “Lion King”, “Bohemian Rapsody” și “Parasite”, care vor putea fi urmărite pe canalul Pro TV Live din cadrul platformei. (Voyo)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi se lansează, în 100 de țări, serviciul de streaming de filme și seriale Apple TV+. Nu și în România – Cronica de Divertisment
Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest are loc în acest weekend – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău