Al treilea sezon al serialului “Ozark” disponibil de azi pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Astăzi, pe platforma de streaming Netflix, are loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului “Ozark”, în care Jason Bateman joacă rolul consultantului financiar Marty Byrde care trebuie să spele milioane de dolari în munții Ozark. Toate cele 10 episoade ale noului sezon vor fi disponibile pe platformă simultan. (Trailer)

2. Serialul “ZeroZeroZero” debutează astăzi pe platforma de streaming HBO Go pe baza romanului omonim scris de Roberto Saviano. Producția abordează traficul de droguri al familiei Lynwood între Mexic și crima organizată din Italia. (Trailer)

3. Dedicat în special copiilor, serialul de animație “DC Super Hero Girls” este disponibil pe Netflix începând de sâmbătă, 28 martie, la aproape un an de la lansarea internațională pe postul Cartoon Network. Serialul urmărește aventurile lui Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna, și Green Lantern pe vremea când acestea studiau la Metropolis High School. (Trailer)

4. Netflix oferă de duminică, 29 martie, și al șaptelea sezon al serialului The Blacklist, care a avut premiera la postul de televiziune NBC încă de anul trecut. Popularul serial cu James Spader în rolul principal a primit deja confirmarea pentru producția unui al optulea sezon. (Trailer)

5. Miercuri, 1 aprilie, pe platforma HBO Go are loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului “Trust Me”, a cărui acțiune are loc la unitatea de neurologie a Spitalului Glasgow. După ce se recuperează în urma unei traume psihologie, medicul James McKay se confruntă cu o nouă problemă în momentul în are pacienții săi încep să moară unul după altul. (Trailer)

6. Pe platforma HBO Go este disponibil în această perioadă al treilea sezon al documentarului Axios, care abordează o gamă variată de subiecte care au potențialul de a schimba lumea. (Trailer)

7. Teatrul Național Cluj-Napoca transmite în această perioadă pe site-ul său oficial o serie de spectacole. Sâmbătă va avea loc spectacolul “Singur printre mârlani”, duminică va rula “Svejk în concert”, iar luni vei putea urmări “Ubu în concert”. Fiecare spectacol poate fi urmărit timp de 23 de ore începând cu ora 19:00. (Teatrul Național Cluj-Napoca)

8. Teatrul de balet Sibiu propune de asemenea o serie de spectacole transmise pe pagina de Facebook. Spectacolele sunt anunțate în ziua apariției și vor fi transmise începând cu ora 18:30. Până acum, teatrul a difuzat spectacole precum “Tribut Ceaikovski” sau “Nu sunt eu”. (Teatrul de balet Sibiu)

9. Festivalul George Enescu continuă să prezinte pe site-ul oficial înregistrări de la edițiile din 2018 și 2019 ale evenimentului. Astfel, luni, 30 martie, va fi publicată înregistrarea spectacolului susținut de Orchestra Națională a Franței cu Ion Marin ca dirijor și Alexandra Dariescu la pian. (Festivalul George Enescu)

10. Netflix a comandat producția unui serial de animație bazat pe celebrul joc “Angry Birds”. Serialul se va numi “Angry Birds: Summer Madness” și va avea 40 de episoade de câte 11 minute, iar premiera este programată în cursul anului 2021. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Black Panther: Wakanda Forever este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
Filmul SF “The Midnight Sky” cu George Clooney în rolul principal are premiera pe Netflix miercuri, 23 decembrie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău