Al treilea sezon The Mandalorian, disponibil pe Disney+ – Cronica de Divertisment

1. Drama sportivă Creed III are astăzi premiera în cinematografe. Michael B. Jordan interpretează rolul lui Adonis Creed, care revine în ringul de box pentru a lupta împotriva lui Damian, un prieten din copilărie și fost fenomen al sportului.

2. Drama “Aftersun” (“Aftersun: A fost odată ca o vară”) o are în centrul atenției pe Sophie, o femeie de 31 de ani care retrăiește ultima vacanță petrecută alături de tatăl ei, pe vremea când avea 11 ani. Prin intermediul acestei povești, femeia încearcă să împace imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină.

3. Comedia franceză “Alibi.com 2” regizată de Philippe Lacheau îl are în centrul atenției pe Greg, care vrea să o ceară în căsătorie pe Flo. Pentru asta, el se vede nevoit să-și redeschidă agenția cu foștii asociați și să-și găsească părinți falși.

4. Coproducția româno-polonezo-germană “Glupcy” (“Proștii”) poate fi urmărită la câteva cinematografe din țară. Marlena (62) și Tomasz (42) au o relație fericită care începe să se destrame treptat Marlena își aduce fiul să locuiască împreună cu ei.

5. Al treilea sezon al serialului “The Mandalorian” din universul Star Wars a avut premiera în această săptămână pe platforma Disney+. Pedro Pascal revine în rolul vânătorului de recompense care îl are în grijă pe micuțul Yoda Grogu, iar cei doi trec printr-o nouă serie de aventuri. Serialul va avea și un al patrulea sezon, aflat deja în faza de producție.

6. Documentarul “MH370: The Plane That Disappeared” va avea premiera pe Netflix în 8 martie. Producția reconstituie noaptea din anul 2014 în care un avion Malaysian Airlines cu 239 de pasageri care zbura pe ruta Kuala Lumpur – Beijing a dispărut de pe radar fără să fie găsit vreodată. Producătorii oferă 3 dintre cele mai plauzibile teorii ale dispariției, iar documentarul include interviuri cu rude ale victimelor, oameni de știință și jurnaliști care au investigat cazul.

7. Comedia “House Party”, un re-make după filmul cu același nume din anii ‘90, are astăzi premiera pe platforma HBO Max. Noua producție nu s-a bucurat însă de aceeași popularitate ca filmul original la lansarea în cinematografe din luna ianuarie.

8. Trupa rock Scorpions va susține un concert la centrul expozițional Romexpo din București în 28 iunie. Primele 200 de bilete au fost puse în vânzare în 2 martie, iar restul vor fi comercializate din 6 martie și vor avea prețuri de 259 lei, 329 lei și 399 lei. (IaBilet)

9. Prima ediție a festivalul de muzică Massif are loc în acest weekend în Poiana Brașov. Printre artiștii care vor concerta se numără Dimitri Vegas, Nicky Romero sau Kadebostany, iar în total vor exista 7 scene poziționate în diverse locuri din stațiunea montană. Prețul peste o zi de festival este de 40 sau 45 de euro, în timp ce un abonament pentru tot festivalul este 99 de euro. Festivalul este organizat de echipa din spatele festivalurilor Untold și Neversea. (Massif)

10. Apple intenționează să lanseze o versiune cu reclame pentru serviciul de streaming Apple TV+, care în prezent costă 5 dolari pe lună. Între timp, Warner Bros. Discovery lucrează la dezvoltarea unui serviciu de streaming gratuit care să fie complementar pentru HBO Max. Cel mai probabil, unele producții mai puțin populare vor fi transferate de pe HBO Max pe noul serviciu gratuit cu scopul de a-i determina pe utilizatori să se aboneze la serviciul cu plată. (Profit, The Direct)

Ți-ar mai putea plăcea
Al cincilea sezon al popularului serial “Billions” va avea premiera duminică, 3 mai, pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment
Comedia românească Teambuilding are premiera la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău