Astăzi are loc Noaptea Albă a Galeriilor și premiera filmului “El Camino: A Breaking Bad Movie” pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii la cinema este “Gemini Man” (“Gemini: Conspirația”), un thriller de acțiune în care Will Smith joacă rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale. Filmul a fost realizat cu noua tehnologie HFR (High Frame Rate). (Trailer)

2. Cei mici au la dispoziție, ca aproape în fiecare săptămână, o nouă animație. De data aceasta este vorba despre “Abominable”, care în limba română a primit un titlu mai sugestiv: “Yeti – Omul Zăpezilor”. Animația spune povestea lui Yeti, care s-a rătăcit în lumea noastră și are nevoie de ajutor pentru a reveni în lumea lui magică. (Trailer)

3. Dacă îți place genul horror îți poți îndrepta atenția spre “Ready or Not” (“Scapă cine poate”). Ceea ce trebuia să fie o nuntă ca în povești se transformă într-un coșmar pentru mireasă după ce aceasta este obligată să participe la un joc înspăimântător de către familia excentrică a mirelui. (Trailer)

4. Producțiile românești continuă de asemenea să ajungă la cinema. “Pisica Verde” este un film polițist în care un detectiv pensionat trebuie să rezolve un caz în care sunt implicați 6 adolescenți, în timp ce “Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole” este un documentar despre viața unor emigranți români care călătoresc cu autocarul de la București spre locurile de muncă din Madrid. (Trailer 1, trailer 2)

Cronică de Divertisment recomandă super animația „The Addams Family”: Sunteți pregătiți să pocniți din degete? De Halloween, clanul Addams, revine pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin. O aventură cu accente de comedie ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.

5. De astăzi este disponibil pe platforma de streaming Netflix filmul “El Camino: A Breaking Bad Movie”. Așa cum sugerează și numele, filmul este continuarea serialului de succes Breaking Bad și îl are pe Aaron Paul în rolul principal. (Netflix)

6. Astăzi are loc Noaptea Albă a Galeriilor, un program nocturn de artă contemporană care se desfășoară în București și alte 13 orașe din întreaga țară. O serie de galerii de artă, muzee, institute culturale, spaţii alternative, huburi creative şi ateliere de artist din București, Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Miercurea Ciuc, Petrila, Reşiţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureş și Timişoara își vor deschide porțile pentru public. (Harta evenimentelor)

7. Joi a început Salonul Auto București & Accesorii, care are loc până duminică, 20 octombrie, la Romexpo. Printre cele mai atractive modele care vor fi expuse se numără SUV-ul Ford Puma produs la Craiova, SUV-ul electric Mercedes-Benz EQC, sportiva Mercedes-Benz AMG GT sau Tesla Model 3. Biletul de acces la eveniment costă 40 de lei. (SAB)

8. Astăzi și mâine are loc la București etapa finală a Campionatului Național de Drift și etapa pilot a Campionatului Europei Centrale, la care vor participa aproximativ 50 de concurenți. Competiția se desfășoară în jurul Arenei Naționale, iar accesul publicului este gratuit. (ProSport)

9. Duminică, 13 octombrie, are loc o nouă ediție a Maratonului București, cel mai important eveniment de alergare al anului din Capitală. Competiția include probe de 10 kilometri, semimaraton și maraton, dar și mai multe curse pentru copii și adolescenți care se vor desfășura sâmbătă, 12 octombrie. Ca urmare a traseelor foarte lungi, vor exista restricții majore de trafic în zona centrală în cele două zile ale competiției. (Program eveniment, Restricții de trafic)

10. Seria de concerte Jazz Nouveau va reveni la clubul Control din din București începând de luni, 14 octombrie, iar primul concert programat este al lui Mathias Eick Quintet, care îşi va promova cel mai recent album, „Ravensburg”. Biletele pentru show-ul trupei norvegiene costă 50 de lei. (News)

Bonus: Expoziţia de fotografie „Waiting: A Decade of Life in the Grand Prix Pit Lane”, semnată de jurnalistul american Richard Kelley, va putea fi văzută în premieră, în România, între 15 şi 22 octombrie. (News.ro)

Trailerul „The Addams Family”:

Ți-ar mai putea plăcea
Toate cele 26 de filme din seria James Bond vor fi disponibile pe platforma HBO Go – Cronica de Divertisment
Premiera săptămânii în cinematografele din România este “Tenet” – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău