Christian Tour, afaceri la nivelul de acum 10 ani – Cronica de Business

1. Cristian Pandel, proprietarul agenţiei de turism Christian Tour, estimează că societatea va încheia anul 2020 cu vânzări de circa €40 de milioane, aproximativ cât a înregistrat cu zece ani în urmă, şi crede că vor trece probabil doi-trei ani până să revină la nivelul din 2019. (News.ro)

2. Gigantul din domeniul plăților online Paypal a intrat pe un nou segment de piață în Marea Britanie – plata în rate fără dobândă. Compania dă clienților opțiunea de a plăti în trei rate pentru cumpărături în valoare de £45 – £2.000. Piața respectivă este, în prezent, dominată de Klarna și AfterPay. (Finextra)

3. Plaforma românească de food delivery Tazz by eMAG, business în care eMAG, cel mai mare retailer local online, deține o participație de 54%, a fost capitalizată cu 25 milioane de lei pentru dezvoltări în tehnologie și infrastructură, creșterea echipei și extinderea parteneriatelor cu restaurante și retaileri. (Profit.ro)

4. BlackRock, cel mai mare administrator de fonduri din lume, a investit $118 milioane în startup-ul britanic de autobuze și dubite electrice Arrival, la o evaluare de €3 miliarde. (Financial Times)

5. Investitorii instituționali din Abu Dhabi vor plăti $2,1 miliarde pentru o participație în una dintre divizia de conducte de gaze naturale a companiei Abu Dhabi National Oil. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Electrica, profit în creștere cu 87,5% anul trecut – Cronica de Business
Covid-19 a adus o scădere majoră a pieţei de smartphone-uri la nivel global – Cronica de business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău