Comedia About My Father cu Robert de Niro are premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Comedia “About My Father” (“Un tată de coșmar”) cu Robert de Niro în rolul principal are astăzi premiera la cinema. de Niro interpretează rolul unui frizer imigrant chemat la o reuniune de familie de către fiul lui și logodnica acestuia. Conflictele apar în mod natural între frizerul imigrant și familia bogată a logodnicei fiului său.

2. Filmul de război “Sisu” spune povestea unui fost soldat care găsește aur în Finlanda anului 1944, în plin război mondial. Pe drum, acesta trebuie să înfrunte soldați naziști conduși de către un ofițer SS nemilos.

3. Cei mici pot urmări la cinema filmul de aventuri “The Little Mermaid” (“Mica sirenă”), în care tânăra Ariel face un târg cu o vrăjitoare: renunță la vocea de sirenă și primește în schimb picioare de om. Prin aceasta metodă, ea speră să exploreze lumea de pe uscat și să impresioneze un prinț chipeș.

4. Premiera europeană a săptămânii este producția franceză “Mascarade” (“Mascarada”), care are în centrul atenției un dansator a cărui carieră a fost distrusă de un accident de motocicletă și care își pierde vremea pe Coasta de Azur. Viața lui se schimbă în momentul în care cunoaște o femeie frumoasă interesată doar de relații avantajoase.

5. Netflix a anunțat introducerea unei taxe suplimentare pentru partajarea conturilor cu persoane care locuiesc în altă parte decât titularul abonamentului. Astfel, Netflix percepe 2,9 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar. Alternativ, Netflix oferă posibilitatea ca utilizatorul să-și transfere integral datele de profil (lista producțiilor preferate și istoricul de vizionare) către un cont complet nou, cu plata separată a abonamentului. (Netflix)

Bonus. Platforma de streaming Disney+ va elimina din portofoliu peste 50 de filme și seriale, cu scopul de a economi bani pe drepturile comerciale. Decizia vine la scurt timp după ce Disney+ a anunțat pierderea a 4 milioane de abonați în primul trimestru al anului, ceea ce reduce veniturile pe termen lung. (News.ro)

6. Serialul documentar japonez “The Days” despre accidentul nuclear de la Fukushima din martie 2011 are premiera pe Netflix joi, 1 iunie. Pe parcursul unei perioade de 7 zile, producția explică din trei puncte de vedere diferite evenimentele care au avut loc la centrala nucleară Fukushima Daiichi, declanșate de cutremurul și tsunami-ul Tōhoku.

7. Platforma de streaming SkyShowtime a anunțat că va lansa nu mai puțin de 10 seriale originale până la sfârșitul acestui an. Cele mai multe noi seriale sunt producții originale realizate în Europa, iar printre ele figurează și serialul western Django, care a fost filmat în România.  De asemenea, va fi lansat și serialul de comedie “The Curse” cu Emma Stone. (SkyShowtime)

8. Festivalul de muzică rock Metalhead Meeting începe astăzi și are loc până duminică în aer liber la centrul expozițional Romexpo din București. Headliner-ul festivalului este trupa americană Pantera, una dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume, care va urca pe scenă sâmbătă. Abonamentele pe trei zile au prețuri între 400 lei și 500 lei, în timp ce biletul pentru una dintre zile costă 300 lei. (IaBilet)

9. Până în 28 mai, la Romaero Băneasa din București are loc prima ediție a MoBU – Târgul Internațional de Artă Contemporană București. Aici sunt expuse numeroase galerii de artă, dar și elemente mai puțin convenționale de la artiști independenți și emergenți. Prețul unui bilet este de 75 lei, însă există și diverse pachete mai accesibile pentru familii. (MoBU)

10. Biserica Neagră din Brașov găzduiește începând de sâmbătă, 27 mai, o nouă ediție a sezonului estival de orgă. Concertele vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă până în luna octombrie, iar artiștii care vor cânta la orgă vor proveni din România, Germania, SUA, Austria, Franța, Ungaria și Croația. Prețul unui bilet este de 25 lei, iar persoanele de până în 18 ani au acces gratuit. (Brasov.net)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentatul “colectiv” va fi disponibil de joi, 19 martie, pe HBO GO – Cronica de Divertisment
Filmul de aventuri Uncharted, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău