Concert Jean-Michel Jarre joi, 31 decembrie, la Catedrala Notre-Dame din Paris – Cronica de Divertisment

1. Filmul dramatic “The Great Gatsby” (“Marele Gatsby”) (2013) cu Leonardo di Caprio în rolul principal va fi disponibil pe HBO Go de joi, 31 decembrie. Adaptare după romanul omonim scris de F. Scott Fitzgerald, “Marele Gatsby” urmărește povestea lui Nick Carraway, care ajunge să locuiască vis-a-vis de petrecărețul milionar misterios Jay Gatsby. Acțiunea se petrece în 1922. Filmul este și propunerea postului de televiziune Pro TV pentru noaptea de Revelion. (Trailer)

2. Filmul dramatic “A Beautiful Mind” (“O minte sclipitoare”) (2001) cu Russell Crowe în rolul principal va avea premiera pe HBO Go luni, 28 decembrie. Crowe interpretează rolul matematicianului John Forbes Nash a cărui viață se schimbă radical după ce este diagnosticat cu o boală incurabilă. Filmul a câștigat patru premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun actor în rolul principal. (Trailer)

3. Filmul SF “Godzilla: King of the Monsters (“Godzilla II: Regele Monștrilor”) (2019) poate fi urmărit pe Netflix de miercuri, 30 decembrie. Continuare a filmului “Godzilla” (2014), care nu este însă disponibil pe platformă, producția prezintă o confruntare decisivă între câțiva dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Filmul este disponibil din iulie și pe HBO Go. (Trailer)

4. Filmul fantasy “Dracula Untold” (“Dracula: Povestea nespusă”) (2014) va avea premiera pe Netflix joi, 31 decembrie. Producția hollywoodiană îl are în rolul principal pe Luke Evans, care îl interpretează pe Vlad Țepeș. Povestea spune că, pentru a-și salva familia și țara, Vlad și-a vândut sufletul diavolului, devenind în timp „cel mai faimos vampir din istorie”. Filmul este regizat de Gary Shore. (Trailer)

5. Filmul de aventură și comedie “O Brother, Where Art Thou” (2000), care îl are în distribuție pe George Clooney, va putea fi urmărit pe Netflix de joi, 31 decembrie. Acțiunea se petrece în 1930, în timpul Marii Depresii din Statele Unite, când trei condamnați evadează dintr-o închisoare din Mississippi și pleacă în căutarea unei comori. (Trailer)

6. Mini-seria daneză “Equinox” va avea premiera pe Netflix miercuri, 30 decembrie. Serialul cu 6 episoade o are în centrul atenției pe Astrid (Danica Curcic), care a fost traumatizată de dispariția misterioasă a unei clase de elevi în 1999. 20 de ani mai târziu, Astrid decide să afle adevărul despre dispariția în masă când descoperă că singurul supraviețuitor din 1999 a murit în mod misterios. (Trailer)

7. Filmul de acțiune “Shooter” (“Lunetistul”) (2007) va fi disponibil pe HBO Go de luni, 28 decembrie. Mark Walhberg interpretează rolul unui lunetist care este acuzat pe nedrept că l-a ucis pe președintele Statelor Unite. El trebuie acum să lupte pentru a-și demonstra nevinovăția. (Trailer)

8. Ultimele 10 episoade din al șaselea sezon al serialului “Vikings” vor putea fi urmărite de miercuri, 30 decembrie, pe History. Postul TV va transmite câte două episoade în fiecare seară cu începere de la ora 22:05. Principala temă a acestor episoade este conflictul dintre rușii kieveni și vikingi, iar acesta este și ultimul sezon al serialului. (Trailer)

9. Compozitorul francez de muzică electronică Jean-Michel Jarre va susține joi, 31 decembrie, un concert virtual la Catedrala Notre-Dame din Paris. Catedrala a fost digitalizată în întregime înainte de incendiul din aprilie 2019, iar artistul va apărea sub forma unui avatar. Concertul va fi disponibil gratuit pe Youtube, Facebook și pe site-ul Paris.fr. (News.ro)

10. Centrul Cultural Expo Arte din București găzduiește până în 15 ianuarie 2021 expoziția “Regina Maria – Mama Regină”, în cadrul căruia vor fi expuse vestimentații, planșe cu fotografii inedite, documente, acuarele și lucrări grafice reprezentative ale Reginei Maria. Accesul la expoziție este gratuit, însă necesită programare prealabilă. (Centrul Cultural Expo Arte)

 

Ți-ar mai putea plăcea
Serialul istoric italian “Romulus” va avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 7 noiembrie – Cronica de Divertisment
Summer Well în weekend, concert Metallica săptămâna viitoare – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău