Cronica de Divertisment – Mini-seria Cernobîl este disponibilă din această săptămână pe platforma HBO Go

1. Filmul Avengers: Endgame a depășit pragul de 10 milioane de lei la cinematografele din România. Producția a ocupat prima poziție în box office și în a doua săptămână de rulare, chiar dacă încasările de weekend au scăzut cu peste 40%. Pe următoarele locuri s-au poziționat Five Feet Apart (La 5 pași de tine) și Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile (Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic). (Cinemagia)

2. Cea mai interesantă premieră a săptămânii la cinema este The Hustle (Ticăloasele), o comedie în care Rebel Wilson și Anne Hathaway interpretează rolurile unor femei capabile de diverse escrocherii prin intermediul cărora să obțină banii unor bărbați aleși pe criterii mai mult sau mai puțin obiective. (IMDB)

3. Tot în această săptămână are premiera și Heads and Tails (Cap și pajură), o dramă românească care spune povestea lui Laurențiu, care refuză un tratament după ce se lovește grav la cap într-un bar. În așteptarea fratelui său din Germania, Laurențiu se gândește la deciziile care au condus la acest final. (IMDB)

4. La rândul lor, familiștii au la dispoziție animația UglyDolls: Păpuși în Bucluc, a cărui acțiune se petrece în orășelul Uglyville unde ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Animația urmărește aventurile curajoasei Moxy și ale prietenilor ei. (IMDB)

5. Din programul de la cinema nu lipsește nici genul horror, prin intermediul producției Brightburn. Un copil aterizează într-o capsulă într-o pădure și este luat în îngrijire de un cuplu care nu poate avea copii. Băiatul se simte diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de groază. (IMDB)

6. Mini-seria Cernobîl este disponibilă din această săptămână pe platforma HBO Go. Documentarul în 5 părți prezintă povestea exploziei de la centrala nucleară de la Cernobîl din aprilie 1986 și modul în care oamenii de știință au încercat să decontamineze ulterior zona. (HBO Go)

7. În 10 mai, pe platforma Netflix, are loc premiera serialului The Society (Societatea). Acesta spune povestea a zeci de adolescenți care se trezesc într-un loc identic cu orașul natal, dar în care nu există niciun adult. În curând, adolescenții descoperă că trebuie să aibă grijă de noua societate în care trăiesc și să se poarte ca niște adulți. (Netflix)

8. Disney a anunțat că Avatar 2 a fost amânat cu un an, pentru decembrie 2021, în timp ce următoarele trei filme din serie vor apărea ulterior la o distanță de doi ani. Între timp, seria Star Wars va primi încă trei filme, care vor avea premierele în ultima lună a anilor 2022, 2024 și 2026. (MSN)

9. Duminică, 12 mai, la Teatrul Odeon, rulează piesa de teatru Jurnalul lui Robinson Crusoe, un musical după Insula lui Gellu Naum. Regia îi aparține lui Mihai Manitiu, în timp ce muzica este compusă de Ada Milea. Biletele costă între 20 și 40 de lei. (Teatrul Odeon)

10. Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București va avea loc în perioada 12-14 iulie. Pentru moment nu au fost anunțate detalii suplimentare. (Facebook)

Ți-ar mai putea plăcea
Festivalul de Film TIFF începe astăzi la Cluj-Napoca – Cronica de Divertisment
Filmul SF The Matrix Resurrections are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău