Depistat pozitiv cu coronavirus, fostul presedinte al Realului, Lorenzo Sans, a decedat, sportul lupta cu epidemia

1. Lorenzo Sanz, fost preşedinte al clubului Real Madrid în perioada 1995-2000, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani, din cauza coronavirusului, informează Marca. El a fost internat marţi, după opt zile în care a avut febră. Sanz a fost testat pentru depistarea coronavirusului in momentul inetrnarii, iar rezultatul a fost pozitiv. O zi mai târziu, starea de sănătate a fostului preşedinte de club s-a agravat, iar sâmbătă a încetat din viaţă.

2. AC Milan a anunţat, sâmbătă seară, că fostul fotbalist Paolo Maldini, director tehnic al clubului, şi fiul său Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

3. Atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a donat împreună cu soţia sa Anna un milion de euto pentru lupta împotriva coronavirusului.

4. Paulo Dybala (Juventus) a anunţat, sâmbătă, că el şi iubita au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

5. Clubul Frosinone a donat 150.000 de euro pentru achiziţionarea sau închirierea a şapte aparate de ventilaţie

6. Selecţionerul Norvegiei a acceptat reducerea cu 20 la sută a salariului, în contextul crizei cauzate de coronavirus

7. Levis Hamilton îşi linişteşte fanii: Sunt bine. Am zero simptome şi au trecut 17 zile de când i-am văzut pe Sophie Trudeau şi Idris Elba

8. Ana Maria Popescu: Sunt în a noua zi de stat în casă şi mai am momente când aş vrea să ies la plimbare, dar îmi este ruşine să mă plâng. Ana a participat la o competitie in care sporitivi din China au fost depistati pozitiv cu coronavirus

9. Federaţia Americană de Atletism a cerut amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în contextul pandemiei de coronavirus, relatează L’Equipe.

10. FC Barcelona vrea să reducă salariile jucătorilor săi pe perioada pandemiei Covid-19, anunţă presa spaniolă.

Ți-ar mai putea plăcea
Se reia Casa Liga 1! Duminica avem derbyul CFR – FCSB
Cronica Sportiva – Bute se retrage, Cristina Neagu pentru a patra oara cea mai buna din lume
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău