“Familia Addams” revine în cinematografe, ca protagoniști ai unei animații – Cronica de Divertisment

1. O combinație asemănătoare între comedie și horror, dar în cadrul unei animații, oferă “The Addams Family” (“Familia Addams”). Aflăm dintr-o nouă perspectivă povestea membrilor familiei Addams, care sunt puși în dificultate de gazda unui reality-show. Astfel, planurile pentru o mare reuniune de familie, în stilul caracteristic al acestei familii, sunt în pericol și generează numeroase evenimente amuzante. (Trailer)

2. După succesul înregistrat de primul film din 2013, Zombiland primește acum un sequel după o rețetă asemănătoare. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin și Emma Stone revin în rolurile protagoniștilor în “Zombiland: Double Tap” (“Zombiland: Rundă dublă”) și încearcă să scape de zombies. De data aceasta au însă de-a face cu zombies evoluați, care vor genera noi hohote de râs în sala de cinema. (Trailer)

3. Un univers aproape la fel de fantastic propune și “Paradise Hills”, în care o tânără rebelă interpretată de Emma Roberts se trezește într-o clinică de tratament pentru perfecționare: lecții de voce, tratament de frumusețe, diete stricte. În scurt timp, ea descoperă însă un secret sinistru al clinicii conduse cu mâna de fier de Ducesă, interpretată de Mila Jovovich. (Trailer)

4. Dacă preferi însă un horror clasic adaptat la vremurile moderne, atunci “Countdown” (“O aplicație de coșmar”) ar putea deveni cea mai bună opțiune. O banală aplicație care arată când va muri persoana care o accesează devine virală, dar se transformă rapid într-o reală amenințare pentru o asistentă medicală în momentul în care descoperă că o creatură malefică este pe urmele ei. (Trailer)

5. Lucasfilm a publicat ultimul trailer al filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”), în care supraviețuitorii rezistenței vor înfrunta încă o dată forța militară a Primului Ordin în ultimul capitol din saga lui Skywalker. Filmul va avea premiera în cinematografele din România în 20 decembrie, însă biletele pot fi deja achiziționate cu aproape două luni în avans.

6. Muzicianul bosniac Goran Bregović revine în România cu ocazia unui spectacol în care va cânta toate hiturile din carieră împreună cu trupa sa Wedding & Funeral Orchestra. Evenimentul va avea loc duminică, 27 octombrie, începând cu ora 20:00, la Sala Palatului din București. Biletele costă între 129 lei și 299 lei. (InfoMusic)

7. Pasionații sporturilor cu motor vor putea asista sâmbătă și duminică (26 și 27 octombrie) la ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Aceasta se desfășoară în București, pe bulevardul Kiseleff, între Piața Presei și Arcul de Triumf. Printre concurenți se numără și Manfred Stohl, fost pilot în Campionatul Mondial de Raliuri. (Automarket)

8. Marți, 29 octombrie, cu începere de la ora 20:00, celebrul cântăreț Enrique Iglesias va susține concertul “All the hits LIVE” pe stadionul BT Arena din Cluj-Napoca. Starul va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, inclusiv “Bailamos”, “Rhythm Divine”, “Be With You”, “Duele El Corazon”, “Subeme La Radio”, “El Baño”, “Move To Miami” sau “I Do not Dance (Without You)”. Prețurile biletelor variază între 149 lei și 399 lei. (Eventim)

9. Trupa finlandeză Apocalyptica va susține tot marți, la Arenele Romane din București, concertul “Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos”, în cadrul căreia va interpreta integral materialul care i-a consacrat alături de multe alte hituri Metallica. Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica, și și-au creat propriul stil. Concertul începe la ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 119 lei. (LetsRock)

10. Solista Inna va susține miercuri, 30 noiembrie, un concert la Hard Rock Cafe din București împreună cu trupa sa live. Spectacolul începe la ora 21:30, iar prețul unui bilet este de 69 în fața scenei sau de 110 lei cu loc la masă. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Seria de filme „Rocky” cu Sylvester Stallone, din 1 mai pe HBO Go – Cronica de Divertisment
“Barbie” poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming HBO Max – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău