Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a fost reprogramat pentru perioada 31 iulie – 9 august – Cronica de Divertisment

1. Noul serial “Alex Rider” este disponibil din această săptămână pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Bazat pe seria de romane cu același nume scrisă de Anthony Horowitz, serialul a fost filmat inclusiv în Sinaia și Bușteni, iar printre protagoniști se numără și actrița româncă Ana Ularu. (Trailer)

2. Al patrulea și ultimul sezon al serialului “13 Reasons Why” are premiera astăzi pe platforma de streaming Netflix. Pe măsură ce absolvirea se apropie, Clay și prieteii sai încearcă să rămână cu un pas în față pe măsură ce secretele trecutului le amenință viitorul. (Trailer)

3. Tot astăzi, filmul “The Last Days of American Crime” (“Ultimul jaf american”) are premiera pe Netflix. Acțiunea se petrece într-un viitor nu foarte îndepărtat în care guvernul american a descoperit un semnal care poate împiedica populația să mai comită acte ilegale. Cu puțin timp înainte de emisia semnalului, un jefuitor de bănci acceptă provocarea unui ultim jaf spectaculos. (Trailer)

4. Miniseria “At Home” va avea premiera pe platforma de streaming HBO Go sâmbătă, 6 iunie. Producția include 5 episoade filmate cu telefonul mobil în Spania în primăvara acestui an în timpul pandemiei de coronavirus de către persoane aflate în izolare la domiciliu. Miniseria oferă astfel o perspectivă inedită a modului în care izolarea a afectat viața personală. (IMDB)

5. În aceeași zi, pe HBO Go începe și miniseria “Trackers”. Pe parcursul a șase părți, miniseria abordează o conspirație teroristă din Cape Town (Africa de Sud) care implică crima organizată și CIA într-un furt de diamante. (Trailer)

6. Serialul brazilian “Reality Z” (“Realitatea Z”) are premiera pe Netflix joi, 10 iunie. Concurenții unui reality-show se află în studioul de televiziune în momentul în care se declanșează o invazie de zombi, moment în care aceștia trebuie să găsească soluții pentru a supraviețui. (Trailer)

7. Cântăreața Delia va susține astăzi, sâmbătă și duminică de la ora 21:00 concertul “Cum Era” la Verde Stop Arena din București. Biletele costă 290 lei, 490 lei sau 990 lei pentru oricare dintre cele trei concerte, însă unele categorii sunt deja epuizate. (IaBilet)

8. Piesa de teatru “Visul unei nopți de vară” bazată pe opera dramaturgului englez William Shakespeare va fi transmisă în regim “live” pe canalul de Youtube al Teatrului Național din București. Cele trei proiecții vor fi disponibile vineri de la ora 16:00 și sâmbătă și duminică de la ora 18:00. (Teatrul Național)

9. Organizatorii evenimentului “Noaptea Devoratorilor de Publicitate” vor retransmite online ediția din 2019. Transmisia este programată duminică, 7 iunie, cu începere de la ora 20:00, și va avea o durată de aproximativ 7 ore. Prețul unui bilet este de 33 lei. (vStage)

10. Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care ar fi trebuit să aibă loc în primăvară, a fost reprogramat pentru perioada 31 iulie – 9 august. Evenimentul de la Cluj-Napoca va avea numeroase proiecții în aer liber, însă ar putea exista și proiecții de interior, în funcție de măsurile pe care le vor lua autoritățile pentru redeschiderea cinematografelor. Deschiderea oficială și gala de închidere vor avea loc în Piața Unirii. (TIFF)

 

Ți-ar mai putea plăcea
Al treilea sezon al serialului “Ozark” disponibil de azi pe Netflix – Cronica de Divertisment
Festivaluri de teatru, jazz și filme de animație au loc în weekend în întreaga țară – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău