Festivalul Summer Well are loc la Buftea în acest weekend – Cronica de Divertisment

1. Idris Elba este actorul principal în noul film de aventuri “Beast” (“Bestia”) care are astăzi premiera la cinema. Elba interpretează rolul unui tată care trebuie să aibă grijă de cele două fiice adolescente ale sale în momentul în care se trezesc vânați de un leu care vrea să demonstreze că în savană există un singur prădător de vârf.

2. Cei mici pot merge la premiera animației “Paws of Fury: The Legend of Hank” (“Animăluțe furioase: Legenda lui Hank”), în care câinele Hank pleacă într-un oraș ciudat pentru a deveni samurai. Lucrurile se complică atunci când Hank descoperă că întregul oraș este locuit de pisici. Una dintre vocile personajelor este interpretată de actorul Samuel L. Jackson.

3. Premiera europeană a săptămânii este “La croisade” (“Cruciada copiilor”), o comedie despre un cuplu care descoperă că fiul lor a vândut în secret numeroase obiecte de valoare din casă. Cuplul descoperă curând că numeroși copii din întreaga lume finanțează un proiect pentru salvarea planetei.

4. Festivalul de muzică Summer Well are loc la Domeniul Stirbey din Buftea în perioada 12-14 august. Capul de afiș al acestei ediții este trupa rock britanică Arctic Monkeys, însă la festival vor cânta și Nothing But Thieves, Jungle, Future Islands sau Dylan Fraiser. Festivalul este deja sold-out. (Summer Well)

5. Noul film “Day Shift” produs de Netflix are vineri premiera pe platformă. Producția de acțiune și comedie îl are în rolul principal pe Jamie Foxx, un muncitor care vrea să-i ofere o viață mai bună fiicei sale de 8 ani. Postul său de la curățătoria unei piscine este însă doar o acoperire pentru adevăratul său job: vânarea de vampiri.

Bonus: Filmul “The Protege” realizat în 2021 și filmat în București poate fi urmărit pe platforma HBO Max. Filmul spune povestea unei asasine plătite aflată într-o misiune pentru a găsi un om de afaceri dispărut de mulți ani din Vietnam, în timp ce încearcă să afle și cine i-a ucis mentorul care a salvat-o în copilărie. Rolurile principale sunt interpretate de Maggie Q, Michael Keaton și Samuel L Jackson, în timp ce regia este semnată de Martin Campbell. (Urban)

6. Noul serial “She-Hulk: Attorney at Law” (“She Hulk: Avocata apărării”) din Universul Cinematic Marvel are premiera pe platforma Disney+ joi, 18 august. Serialul o are în centrul atenției pe Jennifer Walters, o avocată specializată în cazuri care implică super-oameni, dar care la nevoie devine și super-eroul She-Hulk.

7. Miniserialul “Five Days at Memorial” bazat pe cartea cu același nume scrisă de Sheri Fink are astăzi premiera pe platforma Aplle TV+. Producția prezintă dificultățile înregistrate de un spital din New Orleans, care a fost asaltat de cazuri după uraganul Katrina din august 2005 în care și-au pierdut viața peste 1.800 de persoane.

8. Celebrul film “Saving Private Ryan” din 1998 cu Tom Hanks în rolul principal poate fi urmărit pe platforma de streaming HBO Max. Acțiunea se petrece în Al Doilea Război Mondial, când armata americană descoperă că trei frați au fost uciși. Mai mulți soldați sunt trimiși să-l găsească pe al patrulea frate pentru că acesta să fie trimis acasă.

9. Thriller-ul “The Card Counter” poate fi urmărit pe platforma de streaming HBO Max. Regizat și scris de Paul Schrader, filmul spune povestea unui fost interogator din armata americană care devine gambler.

10. Documentarul argentinian “Bank Robbers: The Last Great Heist” a avut premiera pe Netflix în această săptămână. Producția oferă o perspectivă asupra jafului care a avut loc la Banco Rio din Buenos Aires în 2006, când patru hoți au furat 8 milioane de dolari și au scăpat cu o ambarcațiune în ciuda faptului că erau înconjurați de 200 de polițiști. Acesta este considerat “jaful secolului” în Argentina și a rămas în istorie și pentru că hoții au comandat pizza pentru ostatici și i-au cântat La mulți ani unei ostatice.

Ți-ar mai putea plăcea
“The Banshees of Inisherin” (“Spiritele din Inisherin”) are astăzi premiera în cinematografe – Cronica de Divertisment
Premiera săptămânii în cinematografele din România este “Tenet” – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău