Filmul Scream, în premieră la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment

1. Singura premieră în cinematografele din România din acest weekend este “Scream”. În cea de-a cincea parte a francizei cu acest nume este vorba despre o femeie care se întoarce în orașul natal cu scopul de a afla identitatea unui criminal în serie. Printre actorii implicați în film se numără Jenna Ortega, Jack Quaid, Courteney Cox, Neve Campbell sau Kyle Gallner.

2. Opera Națională București va găzdui duminică, 16 ianuarie, de la ora 18:30, spectacolul de operă „La Traviata” de Giuseppe Verdi. Dirijorul operei este Ciprian Teodorașcu. Prețurile biletelor sunt de 80 lei, 200 lei sau 400 lei. Spectacolul va avea loc și într-o altă reprezentație în 5 februarie. (Opera Națională București)

3. Piesa de teatru “O scrisoare pierdută” după I.L. Caragiale în regia lui Horațiu Mălăele va putea fi urmărită miercuri, 19 ianuarie, și joi, 20 ianuarie, de la ora 20:00, la Teatrul Național din București. Prețurile biletelor variază între 60 lei și 80 lei, în timp ce elevii, studenții și pensionarii plătesc 30 lei. (Teatrul Național)

4. Piesa de teatru “Domnișoara Iulia” de August Strindberg va putea fi urmărită luni, 17 ianuarie, de la ora 19:00, la teatrul unteatru din București. Din distribuție fac parte Dana Rogoz, Richard Bovnoczki și Mihaela Trofimov, în timp ce regia este asigurată de Andrei și Andreea Grosu. (Evenbook)

5. Orchestra Națională Radio susține astăzi de la ora 19:00 un concert la Sala Radio din București cu dirijorul Cristian Orosanu și violoncelistul Răzvan Suma. Miercuri, 19 ianuarie, va urma un concert al Orchestrei de Camera Radio cu dirijorul Cristian Mandeal și solista Maria Bildea. Prețurile biletelor sunt de 20 lei, 25 lei și 30 lei, în funcție de locul ocupat în sală. (IaBilet, IaBilet)

6. Astăzi, de la ora 20:30, Hard Rock Cafe din București găzduiește un concert al formației Timpuri Noi. Prețul unui bilet este de 59 lei, iar la achiziționarea a cel puțin patru bilete se acordă un discount de 10%. (IaBilet)

7. Al doilea sezon al serialului “Superman and Lois” are astăzi premiera pe platforma HBO Go. Serialul dramatic abordează povestea eroului dintr-o perspectivă complet nouă, cea de părinte alături de jurnalista Lois Lane și de salariat obișnuit. Noul sezon are cel puțin 7 episoade, iar acestea vor apărea câte unul pe săptămână.

8. Al treilea sezon al serialului “After Life” poate fi urmărit de astăzi pe Netflix. Dramedia britanică îl are în rolul principal pe Ricky Gervais, un jurnalist a cărui viață este dată peste cap după decesul soției sale de cancer de sân. Noul sezon va fi și ultimul al acestui serial.

9. Noul serial horror Archive 81 are astăzi premiera pe Netflix și prezintă povestea unui arhivar angajat să restaureze o colecție de casete. Acesta descoperă însă că respectivele casete reprezintă o investigație a unui cult periculos.

10. Amazon Prime Video va începe în acest an producția noului serial “Fallout” bazat pe seria de jocuri RPG cu același nume. Jonathan Nolan și Lisa Joy vor fi producătorii executivi ai serialului, după ce anterior au colaborat și la producția “Westworld”. (The Verge)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune Kandahar, cu Gerard Butler, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
„Frozen II” („Regatul de Gheață II”) va fi disponibil pe HBO Go începând de duminică, 5 iulie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău