Filmul “Top Gun: Maverick” cu Tom Cruise are premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. “Top Gun: Maverick”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, are astăzi premiera la cinema, după mai multe amânări cauzate de pandemie. Noua producție îl readuce în prim-plan pe Tom Cruise, care revine în rolul Pete Mitchell cu misiunea de a-i învăța pe noii recruți abilitățile sale speciale de aviator. În film mai joacă Jennifer Connelly și Val Kilmer, în timp ce regia este asigurată de Joseph Kosinski.

2. Drama românească “Imaculat” intră de asemenea în cinematografe în acest weekend. Filmul spune povestea Dariei, care ajunge la dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de droguri insuflată de prima ei dragoste. Aici, inocenţa ei afişată o salvează de avansurile sexuale ale celor mai mulţi dintre narcomanii din centru şi îi aduce protecţia lor.

3. Cei mici pot viziona animația “Dreambuilders” (“Fabrica de vise”) din 2020, în care Mina face uz de nou-căpătata ei abilitate de a crea și de a controla visele celorlalți pentru a-i da o lecție de viață nesuferitei sale surori vitrege.

4. Noul serial “Obi-Wan Kenobi” din universul Star Wars are astăzi premiera pe Disney+, platformă care va fi disponibilă în România începând din 14 iunie. În noul serial, maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi are grijă de tânărul Luke Skywalker și evadează de vânătorii de elită ai Imperiului în timpul exilului său de pe planeta Tatooine. Astăzi pot fi urmărite primele două episoade, în timp ce restul de patru vor apărea săptămânal, în fiecare vineri.

5. Al patrulea sezon al serialului “Stranger Things” are premiera pe Netflix, la 3 ani distanță de la sezonul 3. Noul sezon pune accent pe mai multe secvențe horror, este mai intens și mai lung decât precedentele. De altfel, doar primele 7 episoade ale sezonului sunt disponibile de azi, în timp ce celelalte două vor apărea în 1 iulie. (Malaezu)

6. Noul documentar “Navalny” produs de HBO este disponibil pe platforma de streaming HBO Max. Producția reprezintă o investigație despre tentativa de asasinat asupra lui Alexei Navalny, liderul opoziției din Rusia, care a fost otrăvit în august 2020 și internat în stare gravă la spital, dar și despre lupta sa pentru reforme democratice în țara natală.

7. HBO Max a confirmat că filmul “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (“Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”) va fi disponibil pe platformă începând de luni, 30 mai. Filmul a avut premiera în cinematografele din România în 8 aprilie, iar producțiile Warner Bros. apar pe HBO Max la un interval de circa 45 de zile de la lansare. (News.ro)

8. Documentarul “I am Bolt” din 2016 a avut recent premiera pe HBO Max. Documentarul oferă detalii despre cum este atletul Usain Bolt în viața sa de zi cu zi, de la antrenamente și până la competițiile internaționale în care stabilește recorduri mondiale.

9. Festivalul de artă și zbor Hangariada are loc în perioada 27-29 mai pe aerodromul din Iași. Festivalul propune trei zile de artă locală, muzică și zboruri, cu o serie de activități pentru toate vârstele, inclusiv loc de joacă, instalații artistice și concerte. Prețul unui abonament pentru toate cele trei zile este de 190 lei. (IaBilet)

10. Organizatorii SAGA Festival au anunțat lista completă a artiștilor care vor urca pe 6 dintre cle 7 scene ale evenimentului programat în primul weekend din luna iunie. Printre artiști se numără și nume sonore precum Tiesto, Afrojack, Camelpha, Acraze, Jax Jones, Joel Corry, Da Tweekaz, sau Honey Dijon. Artiștii care vor cânta pe a șaptea scenă sunt secreți și vor fi dezvăluiți doar în cadrul festivalului. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
“The Banshees of Inisherin” (“Spiritele din Inisherin”) are astăzi premiera în cinematografe – Cronica de Divertisment
Chernobyl a devenit serialul cu cea mai mare notă din istorie pe platforma de filme IMDB – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău