„Joker” ajunge în cinematografele din România în acest weekend – Cronica de Divertisment

1. Cea mai importantă premieră cinematografică a săptămânii este “Joker”, care dă numele unui personaj disprețuit de societate interpretat de Joaquin Phoenix. Joker își pierde mințile în urma unui talk-show moderat de Murray Franklin, care este interpretat de Robert de Niro. Filmul este deja apreciat de fani pe platforma IMDB, unde a primit nota 9.4. (Trailer)

2. Copiii vor avea de ales în weekend între două animații: “Mosley” (“Mosley: Povestea trolifanților”), în care personajul principal pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar află un secret despre propriul neam, și “Marona’s Fantastic Tale” (“Călătoria fantastică a Maronei”), un basm modern în care o cățelușă lasă urme profunde în viețile stăpânilor care o primesc în familiile lor. (Trailer 1, Trailer 2)

3. Între timp, “Între chin și amin” este un film românesc despre Experimentul Pitești, așa cum a ajuns să fie cunoscută Închisoarea Pitești pentru torturarea deținuților politici ai regimului comunist în perioada 1949-1952. Filmul spune povestea compozitorului Tara Caraman, care ajunge la Închisoarea Pitești pentru “reeducare” și se confruntă cu ororile comise de comandantul Ciumău, interpretat de Constantin Cotimanis. Filmul marchează și debutul pe marile ecrane al actriței Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, care interpretează rolul surorii lui Tara Caraman. (Trailer)

4. Un alt film românesc care se lansează la cinema este “Mo”, care spune povestea a două studente prinse în timp ce copiau la un examen din facultate. Fetele îl roagă pe profesor să repete examenul, iar acesta le invită la el acasă, unde vor fi supuse unui examen neașteptat. (Trailer)

Cronică de Divertisment recomandă super animația „The Addams Family”: Sunteți pregătiți să pocniți din degete? De Halloween, clanul Addams, revine pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin. O aventură cu accente de comedie ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.

5. Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți jucători de snooker din lume, va reveni în România sâmbătă, 5 octombrie, pentru a susține un meci demonstrativ la Circul Metropolitan din București cu începere de la ora 19:00. Britanicul va juca un meci împotriva multiplei campioane mondiale Reanne Evans și câte un frame cu doi jucători români. Prețul biletelor este cuprins între 260 – 660 lei, însă o serie limitată de bilete are reducere de 30%. (IaBilet)

6. Duminică, 6 octombrie, Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City) și Happy Cinema (Liberty Center București) vor proiecta filmul Roger Waters: Us + Them, care a fost filmat în Amsterdam și include secvențe din concertele europene ale turneului Us + Them care a avut loc în 2017-2018. Concertul conține melodii din albumele sale legendare Pink Floyd (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here), dar și de pe cel mai recent album al său, “Is This The Life We Really Want?”. (Grand Entertainment)

7. Duminică, 6 octombrie, va avea loc Transilvania Half Marathon la Cluj-Napoca. Competiția include probe de semamaraton (21 km), 10 km, 7 km și ștafetă 3×7 km, precum și competiții pentru copii care se vor desfășura sâmbătă, 5 octombrie. Înscrierile se pot face inclusiv vineri și sâmbătă la fața locului, iar taxa de participare pentru proba de semimaraton este de 150 lei. (Cluj21km)

8. În 1 octombrie a început Bucharest Photofest, cel mai amplu festival de fotografie din România, care se va încheia în 12 octombrie. Programul include 35 de evenimente (expoziții, proiecții de filme și prezentări de portofoliu) care se vor desfășura în mai multe locuri din București, inclusiv Cărtureşti Carusel, Modul Cărtureşti, Cinema Muzeul Ţăranului, Point, Galeria de stări şi obiecte, Stucătura, Victoria Hub și 80east, dar și în cluburile Control şi Expirat. Tema centrală a ediției este conservarea. (News)

9. Red Bull România organizează miercuri, 9 octombrie, evenimentul Red Bull SoundClash la Sala Polivalentă din București. Trupele Subcarpaţi şi Viţa de Vie vor cânta diverse piese într-o confruntare de patru runde care include numeroase provocări, iar câștigătorul va fi desemnat de public. Prețul unui bilet la eveniment este de 79 lei. (Red Bull SoundClash)

10. Trupa belgiană Hooverphonic va susține joi, 10 octombrie, un concert la Hard Rock Cafe din București, unde va prezenta albumul “Looking for Stars” lansat în cursul anului trecut. Albumul este primul cu Luka Cruysberghs în calitate de solistă. Toate biletele puse în vânzare au fost deja epuizate. (InfoMusic)

Trailerul „The Addams Family”:

Ți-ar mai putea plăcea
Primele spectacole pilot pentru persoane vaccinate au loc la Teatrul Național și Opera Română – Cronica de Divertisment
Filmul de animație “Soul” a fost lansat exclusiv pe platforma Disney+ – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău