Look Plus transmite liga din Belarus, singura in desfasurare in Europa I Cronica Sportiva

1. Conducătorii fotbalului românesc se gandesc la trecerea la un sistem competițional cu 16 echipe încă de sezonul viitor. Dacă toate cluburile din prima ligă vor accepta această variantă, atunci lupta din playout suferă modificări importante. Altfel, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că va organiza, în perioada 16 aprilie – 6 mai, o competiţie de FIFA20, la care vor participa gameri profesionisti aleşi de cele 14 cluburi din Liga I. Competiţia va avea un site dedicat (http://stamacasaliga1.ro/) şi un ambasador, pe Ovidiu „Ovvy” Pătraşcu, cunoscut în comunitatea gamerilor pasionati de FIFA.

2. FC Barcelona a pus la dispoziţie arena Camp Nou pentru efectuarea de teste clinice în vederea obţinerii unui tratament preventiv pe bază de hidroxiclorochină în lupta împotriva coronavirusului. „Obiectivul este de a verifica dacă acest medicament împiedică persoanele care au fost în contact cu o persoană infectată să dezvolte boala sau să o facă într-un mod mai uşor”, a anunţat clubul catalan. Camp Nou este unul dintre cele patru locuri din Barcelona pentru pacienţii care urmează acest tratament.

3. Look Plus va transmite meciuri în direct din singurul campionat de fotbal european care se mai desfăşoară în acest moment, cel din Belarus.

4. Zlatan Ibrahimovic se antrenează cu echipa Hammarby, el deţinând 25 la sută din club. Aflat până în prezent în izolare la Funchal, Cristiano Ronaldo şi familia lui s-au mutat într-o vilă la Canical, anunţă presa portugheză.

5. Fotbalistul echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a donat împreună cu soţia sa Anna suma de 45.000 de euro unui spital din Polonia, pentru lupta impotriva coronavirusului.

6. „The Wizenard Series: Season One”, semnată de Kobe Bryant şi lansată de Granity Studios, companie care a aparţinut fostului baschetbalist decedat pe 26 ianuarie 2020, va debuta pe primul loc în lista New York Times a bestseller-urilor pentru adolescenţi ce va fi publicată pe 19 aprilie. Volumul a ajuns deja pe primul loc în lista Amazon a celor mai bine vândute cârţi despre baschet pentru copii.

7. Fostul portar internaţional turc Ruştu, care a fost spitalizat 11 zile după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a declarat că va rămâne în carantină o perioadă, el menţionând că îi pare bine că a renunţat la fumat în urmă cu cinci ani.

8. Germanul Bruno Labbadia va fi noul antrenor al echipei Hertha Berlin, a anunţat, joi, clubul german, fără a preciza durata contractului.

9. Angelique Kerber şi Andy Murray, foşti număr 1 mondial, şi-au anunţat participarea la turneul virtual de la Madrid. Turneul real, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, va fi astfel înlocuit de o competiţie video, care va permite distribuirea sumei de 200.000 de euro pentru ajutorarea jucătorilor care se confruntă cu probleme, dar şi luptei împotriva Covid-19. Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

10. Conducătorii Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) au anunţat, joi, că au ajuns la un acord pentru a-şi reduce salariile, în vederea ajutorării angajaţilor. David Haggerty, preşedintele ITF, a acceptat o scădere cu 30 la sută, în timp ce alţi conducători au fost de acord cu o reducere de 20 la sută.

Ți-ar mai putea plăcea
Romania aproape scoasa si din Europa League I Cronica Sportiva
Azi, finala Europa League: Arsenal – Chelsea, ora 22:00 – Cronica Sportiva

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău