“Mulan” are astăzi premiera în România – Cronica de Divertisment

1. “Mulan”, filmul de aventuri produs de Disney care a fost lansat pe internet înainte de a fi disponibil în cinematografe, are astăzi premiera în România. Filmul urmărește aventurile unei chinezoaice care se deghizează într-un luptător de sex masculin pentru a-și salva tatăl. Producția este regizată de Niki Caro și o are în rolul principal pe actrița chineză Liu Yi Fei în vârstă de 33 de ani. (Trailer)

2. Dacă preferi comediile, una dintre opțiunile pe care le ai la cinema în acest weekend este “The War with Grandpa” (“Un tataie de coșmar”). Robert de Niro interpretează rolul bunicului Jack care se confruntă cu o serie de farse creative din partea nepotului Peter și a prietenilor săi. Miza este camera în care a locuit Peter și care i-a fost cedată de către părinți lui Jack. (Trailer)

3. Amatorii de drame se pot orienta spre “Sorry We Missed You” (“În absența dvs.”), un film care abordează subiectul șoferilor de servicii de ride-hailing. Un tată crede că a descoperit oportunitatea perfectă când începe să lucreze ca șofer și curier pe propria mașină, însă relația cu soția și cei doi copii ai săi devine rapid tensionată din cauza modului în care îi sunt repartizate cursele. (Trailer)

4. O altă dramă, dar cu unele scene comice, este “Babyteeth” (“Babyteeth: Prima iubire”), în care o fată de numai 16 ani bolnavă de cancer se îndrăgostește de un dealer de droguri. Părinții descoperă acest lucru și încearcă să gestioneze în mod corespunzător situația delicată. (Trailer)

5. Al zecelea sezon al serialului “The Walking Dead” are premiera pe serviciul de streaming HBO Go joi, 1 octombrie. Primele 15 episoade ale sezonului au fost difuzate în Statele Unite începând din toamna anului trecut și vor fi disponibile acum la pachet pe platformă, în timp ce al 16-lea episod este programat pentru 5 octombrie. Alte 6 episoade din acest sezon vor fi disponibile anul viitor. (Trailer)

6. Cunoscutul film românesc “Balanța” din 1992 regizat de Lucian Pintilie va fi disponibil pe serviciul de streaming Netflix începând de joi, 1 octombrie. Filmul are în distribuție actori precum Maia Morgenstern, Răzvan Vasilescu, Marcel Iureș sau Victor Rebengiuc și oferă o radiografie a ultimilor ani de comunism. Acțiunea se petrece în 1988, când tânăra profesoară Neia se mută în provincie după moartea tatălui ei, fost colonel în cadrul Securității, și îl întâlnește pe Mitică, un medic cu care împărtășește aspirații similare. (Trailer)

7. Serialul-documentar “A Perfect Crime” este disponibil de astăzi pe Netflix. Producția investighează uciderea politicianului german Detlev Rohwedder în 1991 în plin proces de reunificare a Germaniei. Ucigașul lui Rohwedder nu a fost identificat niciodată, deși crima a fost revendicată de grupul de extremă stângă Red Army Faction. (Trailer)

8. Noul serial dramatic “Patria” are premiera duminică, 27 septembrie, pe HBO Go. Producția abordează conflictul din Țara Bascilor din punctul de vedere a două familii pe parcursul mai multor ani, iar protagonistele sunt două femei care au devenit prietene încă din copilărie: una este văduva unei victime a grupului terorist ETA, alta este mama unui tânăr care s-a alăturat celor de la ETA. (Trailer)

9. Filmul “The Sum of All Fears” (2002) cu Ben Affleck și Morgan Freeman în rolurile principale va putea fi urmărit pe HBO Go începând de luni, 28 septembrie. Afflect interpretează rolul lui Jack Ryan, un analist CIA care trebuie să oprească planurile unui grup neo-nazist care intenționează să genereze un conflict armat între Statele Unite și Rusia. (Trailer)

10. Filmul “Daylight” din 1996 cu Sylvester Stallone în rolul principal apare pe Netflix joi, 1 octombrie. În urma unei explozii, mai multe persoane rămân blocate într-un tunel care trece pe sub râul Hudson, iar echipele de salvare încearcă să ajungă la acestea înainte că tunelul să fie inundat. (Trailer)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Glass Onion: A Knives Out Mystery cu Daniel Craig și Edward Norton, disponibil de azi pe Netflix – Cronica de Divertisment
Serialul Andor din universul Star Wars are miercuri premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău