O nouă animație de la Pixar intră în acest weekend în cinematografe – Cronica de Divertisment

1. Principala premieră a săptămânii în cinematografe este “Little Joe” (Micul Joe), o dramă cu accente horror. Alice este o mamă singură care dezvoltă prin inginerie genetică o floare specială capabilă să-și facă proprietarul fericit dacă este îngrijită în anumite condiții. Ea decide să-i ofere floarea fiului ei, Joe, care o botează Little Joe. Totuși, pe măsură ce floarea crește, Alice realizează că nu este chiar atât de inofensivă pe cât credea. (Trailer)

2. Animația săptămânii este “Onward” (“Tot înainte”), care spune povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie pentru a afla dacă magia mai este prezentă în lume. Animația beneficiază de vocile câtorva actori cunoscuți precum Tom Holland sau Chris Pratt. (Trailer)

3. Din program nu putea lipsi o producție românească, iar de data aceasta este vorba despre “Urma”. O combinație de dramă și thriller, filmul îl are ca personaj principal pe Anton, un pianist celebru care este dat dispărut. Polițistul care investighează cazul află că Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale Ana, la scurt timp după moartea părinților. (Trailer)

4. Cinematograful Happy Cinema va proiecta zilnic la ora 19:00 documentarul “Exhibition on Screen: Vincent Van Gogh” (“Colecția de artă: Van Gogh – A New Way of Seeing”), care oferă o perspectivă inedită asupra operelor celebre ale artistului și interviuri cu echipa Muzeului Van Gogh din Amsterdam. (Happy Cinema)

5. Astăzi, pe platforma de streaming Netflix, are loc premiera filmului “Spenser Confidential”. Producție originală Netflix, filmul îl are ca protagonist pe Mark Wahlberg, care interpretează rolul detectivului Spencer. După ce iese din închisoare, Spenser investighează o crimă și este atras din nou în lumea interlopă din Boston. Filmul este regizat de Peter Berg. (Trailer)

6. Astăzi are loc premiera noului serial “Noughts & Crosses” (X și 0”) pe platforma de streaming HBO Go. Serialul spune povestea de iubire dintre o tânără de culoare care face parte din înalta societate și un tânăr alb al unei “subclase” de oameni care anterior au fost sclavi. Serialul este inspirat din romanul cu același nume scris de Malorie Blackman. (Trailer)

7. Sâmbătă, 7 martie, artista portugheză Mariza revine în România pentru un concert de muzică fado la Sala Palatului din București. Concertul va începe la ora 19:00, iar biletele de acces costă între 99 lei și 199 lei. (IaBilet)

8. Duminică, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, legendara trupă Boney M susține un concert la Sala Palatului din București cu începere de la ora 20:00. Concertul va include piese celebre precum “Daddy Cool”, “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Brown girl în the ring” sau “Sunny”. Trupa Boney M împlinește în acest an 45 de ani de activitate. (MyTicket)

9. Luni, 9 martie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00, va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, la care vor participa 8 dintre cei mai mari balerini ai momentului de la teatrele Bolshoi din Moscova și Mariinsky din Sankt Petersburg. Prețul biletelor variază între 200 lei și 500 lei. (Eventim)

10. În primul weekend de la lansarea în cinematografele din România (28 februarie – 1 martie), documentarul “colectiv” a avut 15.366 de spectatori, a generat venituri de 261.289 lei și a ocupat locul 5 în box-office. În același interval de timp, comedia românească “Miami Bici” a înregistrat de peste 8 ori mai mulți spectatori (126.656 spectatori) și venituri de 10 ori mai mari (2.642.788 lei), performanțe cu care a ocupat prima poziție în box-office. O mică parte din diferență este justificată de faptul că „Miami Bici” a rulat pe 129 de ecrane, în timp ce „colectiv” pe 91. (Cinemagia)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) – Cronica de Divertisment
Al patrulea sezon al serialului “Fargo” va putea fi urmărit pe HBO Go de joi, 1 aprilie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău