“Oppenheimer” poate fi urmărit pe platforma de streaming SkyShowTime începând de joi, 21 martie – Cronica de Divertisment

1. Thriller-ul „Sleeping Dogs” („Fantomele trecutului”) cu Russell Crowe în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Crowe interpretează rolul unui fost detectiv criminalist cu pierderi de memorie care trebuie să revină asupra unui caz vechi de un deceniu.

2. Cei mici pot urmări la cinema animația „Kung-Fu-Panda 4”. După numeroase aventuri, Po este chemat să devină liderul spiritual din Valea Păcii și face echipă cu o vulpe pentru a proteja locul de ghearele reptiliene ale Cameleonului.

3. Pasionații de filme horror pot vedea pe marile ecrane „Immaculate” („Imaculata”), în care o femeie devotată bisericii este primită la o mănăstire din Italia rurală. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.

4. Coproducția europeană „Io capitano” („Eu căpitan”) nominalizată la Oscar are astăzi premiera la cinema și prezintă călătoria lui Seydou și Moussa, doi tineri care pleacă din Dakar cu scopul de a ajunge în Europa. Ei se confruntă cu pericolele deșertului, ororile centrelor de detenție din Libia și primejdiile mării.

5. Mai multe filme românești au astăzi premiera pe marile ecrane. Pe listă se află „2020”, o comedie în care doi frați părăsesc Italia pentru România în plină pandemie și încearcă tratamente conspiraționiste și leacuri băbești pentru a se vindeca de Covid-19.

O altă comedie românească la cinema este „Băieții buni ajung în Rai”, în care un bărbat de 41 de ani moare într-un accident de mașină și ajunge o plajă pustie din Rai, acolo unde o întâlnește pe fata de care era îndrăgostit în liceu.

Documentarul „Pâinea noastră cea de toate zilele” spune povestea brutăriei MamaPan, acolo unde lucrează doar mame singure, fără posibilități materiale, aflate la baza piramidei sociale și care au refuzat statutul de asistat social.

6. Noul serial SF „3 Body Problem” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 21 martie. Seria este produsă de David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo și are la bază romanul SF „The Three-Body Problem” al scriitorului chinez Liu Cixin, în care Pământul se confruntă cu o civilizație extraterestră.

7. Thrillerul istoric “Oppenheimer” regizat de Christopher Nolan, care a câștigat șapte premii Oscar, poate fi urmărit pe platforma de streaming SkyShowTime începând de joi, 21 martie. Producția spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer, considerat “părintele” bombei nucleare datorită faptului că a gestionat Proiectul Manhattan, centrul de cercetare care a creat primele bombe nucleare în al Doilea Război Mondial.

8. Thriller-ul „Manhunt” are astăzi premiera pe platforma de streaming Apple TV+. Filmul spune povestea asasinării președintelui american Abraham Lincoln, al cărui rol este interpretat de Hamish Linklater.

9. Documentarul „The Bloody Hundred”, care prezintă aviatorii care au inspirat serialul „Masters of Air”, poate fi urmărit pe Apple TV+ începând de astăzi. Documentarul este narat de Tom Hanks, iar printre protagonisși se numără și Steven Spielberg.

10. Comedia românească “Miami Bici 2” este disponibilă pe platforma de streaming Netflix începând de miercuri, 20 martie. Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul “dolari mulți pe muncă puțină”, și ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi”.

Ți-ar mai putea plăcea
O nouă animație de la Pixar intră în acest weekend în cinematografe – Cronica de Divertisment
Noul film cu supereroi “Zack Snyder’s Justice League” va avea premiera pe platforma HBO GO miercuri, 17 martie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău