Orchestra Johann Strauss din Viena revine pentru al 15-lea an consecutiv în România – Cronica de Divertisment

1. În așteptarea filmelor de Crăciun, jumătatea lunii decembrie este lipsită de blockbustere la cinema. Cea mai atractivă premieră este “The Goof Liar” (“Maestrul minciunilor”), cu Helen Mirren și Ian McKellen în rolurile principale. Bătrânul escroc Roy are talentul de a manipula femei pentru a pune mâna pe averile lor, iar văduva Betty pare victima sigură, însă aceasta îi va pune numeroase probleme. (Trailer)

2. Cei mici vor avea parte de o animație de sezon cu tentă morală. În “Arctic Justice” (“Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă”), mai multe animale descoperă că un geniu malefic cu o armată de pinguini intenționează să topească zona arctică pentru a inunda și domina lumea. Cei 6 eroi fără experiență vor încerca să contracareze planurile malefice. Alec Baldwin și Michael Madsen se numără printre cei care dau voce personajelor. (Trailer)

3. Filmul non-american al săptămânii este “Le jeune Ahmed” (“Tânărul Ahmed”), o co-productie belgiano-franceză. Tânărul Ahmed de numai 13 ani este radicalizat de vărul său islamist pentru a o ucide pe profesoara sa, însă ajunge într-un centru de detenție. Filmul explorează șansele lui Ahmed de a se adapta la viața din Occident și de a scăpa astfel de fanatismul religios. (Trailer)

4. Pe platforma de streaming Amazon Prime Video are loc astăzi premiera celui de-al patrulea sezon al serialului The Expanse. Considerat unul dintre cele mai bune seriale SF din ultimii ani, The Expanse are la bază cărțile cu același nume scrise de James S. A. Corey și prezintă modul în care locuitorii de pe Pământ, Marte și alte planete și sateliți locuibili din Sistemul Solar încearcă să păstreze un echilibru fragil asemănător cu cel din epoca Războiului Rece. Toate episoadele apar simultan, iar Amazon a confirmat deja producția celui de-al cincilea sezon. (Trailer)

5. Tot astăzi și tot pe Amazon Prime Video are loc premiera celui de-al patrulea sezon al show-ului „The Grand Tour” realizat de fosta echipa Top Gear formată din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. Începând din acest sezon, show-ul are loc sub forma unor aventuri speciale cu diverse vehicule, inclusiv cu ambarcațiuni, în care protagoniștii își propun să ajungă din punctul A în punctul B. (Trailer)

Din 19 decembrie in cinematografe. Povestea unei generatii ajunge la final: „Star Wars: The Rise of Skywalker”

6. Sâmbătă, 14 decembrie, cu începere de la ora 21:00, trupa rock Cargo va susține un concert în clubul Rockstadt din Brașov. În prezent, formația este compusă din Adi Barar (chitara), Adrian Igrisan (voce) Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass). Biletele de acces sunt disponibile la prețul unic de 58 lei. (IaBilet)

7. Trupa Taxi pregătește un spectacol inedit care îl va avea ca actor principal pe Dan Teodorescu. Evenimentul va avea loc în localul 14thLane din București sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 21:45. Biletele de acces costă 70 de lei, iar publicul va avea acces de la ora 20:00. (14thlane)

8. Luni, 16 decembrie, de la ora 19:00, cinematograful Happy Cinema va proiecta documentarul “Gorillaz: Reject False Icons”, în care regizorul Denholm Hewlett urmărește fiecare mișcare a trupei fictive Gorillaz, creată de Damon Albarn și Jamie Hewlett și compusă din patru personaje animate. (Trailer)

9. Orchestra Johann Strauss din Viena revine pentru al 15-lea an consecutiv în România pentru a susține o serie de concerte la nivel național. În București, orchestra va susține concertul “Vienna Crystal Christmas” miercuri, 18 decembrie, de la ora 20:00, la Opera Națională. Biletele costă între 150 lei și 250 lei, însă sunt aproape epuizate. (Eventim)

10. Warner Bros Pictures a dezvăluit primul trailer pentru filmul “Wonder Woman 1984”. Așa cum sugerează și numele, acțiunea noului film are loc în anii ‘80, la circa 70 de ani după evenimentele din primul film. Gal Gadot revine în rolul Dianei Prince pentru o nouă misiune, în timp ce Chris Pine își face încă o dată apariția în rolul lui Steve Trevo. Așteptările pentru noua producție sunt mari după succesul înregistrat de “Wonder Woman” în 2017, care a avut încasări de peste 800 de milioane de dolari, mult peste așteptări pentru un film care personajul principal este interpretat de o femeie. Wonder Woman 1984 va avea premiera în România în 5 iunie 2020. (Trailer)

Ți-ar mai putea plăcea
“Tom & Jerry” și “Cruella”, printre premierele săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
“The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”) poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău