Premiera săptămânii în cinematografele din România este “Tenet” – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “Tenet”, un film SF regizat de Christopher Nolan. Un agent CIA cunoscut sub numele de cod Protagonistul este recrutat de organizația misterioasă Tenet pentru a preveni ca un oligarh rus renegat să contribuie la izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Pentru a-și îndeplini misiunea, Protagonistul călătorește în timp. (Trailer)

2. Filmele cu supereroi sunt atât de populare, încât încep să apară numeroase producții de acest gen. Cel mai recent exemplu este “The New Mutants”, care va avea de asemenea premiera la cinema în acest weekend. Cinci tineri mutanți își descoperă abilitățile în timp ce sunt ținuți închiși într-o instituție secretă. (Trailer)

3. Tot pe marile ecrane este disponibil și filmul european “The County” (“Ținutul”), în care o fermieră islandeză care crește vaci se revoltă împotriva puternicei Cooperative locale. În demersul ei, Inga încearcă să obțină loialitatea comunității, însă aceasta a devenit puternic dependentă de Cooperativa. (Trailer)

4. Documentarul “Flavours of România” este disponibil pe platforma de streaming Netflix. Mini-seria de 9 episoade abordează aventura jurnalistului britanic Charlie Ottley prin fiecare regiune a țării pe motocicletă, pentru a capta spiritul României și pentru a descrie tradițiile, gastronomia, oamenii și modul lor de viață. (Trailer)

5. Astăzi are premiera pe Netflix serialul “Ratched”, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. Serialul este puternic inspirat din producția “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, iar rolul principal este deținut de Sarah Paulson. (Trailer)

Promo: Filmul de acțiune “Mulan”, o aventură a unei curajoase tinere care se deghizează în bărbat să poată fi primită în armata care luptă pentru dreptate, este întocmai ca o tapiserie chinezească: realizat în cele mai mici detalii autentice, cu grijă pentru detalii și istorie. Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania pe 25 septembrie.

6. Filmul “Bad Boys For Life” (“Băieți răi pe viață”), care a fost pe marile ecrane în ianuarie, sosește duminică pe platforma de streaming HBO Go. Continuare a producției “Bad Boys” din urmă cu 25 de ani, filmul îi readuce împreună pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett, interpretați de Will Smith și Martin Lawrence. (Trailer)

7. De miercuri, 23 septembrie, fanii Sherlock Holmes vor putea urmări filmul “Enola Holmes” pe Netflix. Aceasta este sora adolescenta a lui Sherlock, care își caută mama dispărută și descoperă treptat o conspirație despre un tânăr lord misterios. (Trailer)

8. Fanii filmelor de comedie pot urmări începând de joi, 24 septembrie, producția “The Ugly Truth” (2009) pe platforma de streaming HBO Go. Comedia este despre bărbați și femei și diferențele în modul de gândire, iar printre personajele principale se numără și Gerard Butler. (Trailer)

9. Celebrul film “The Green Mile” (“Culoarul morții”) (1999) cu Tom Hanks într-un dintre rolurile principale poate fi urmărit pe Netflix. Acțiunea se petrece în 1935 în sectorul condamnaților la moarte dintr-o închisoare americană. Între un gardian și unul dintre condamnați apare o relație neobișnuită, întrucât acesta din urmă “poseda un har magic, misterios și miraculos. (Trailer)

10. Evenimentul “Cinema sub clar de lună”, în cadrul căruia filme de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca sunt proiectate București, continuă și în acest weekend cu trei filme. Astăzi este proiectat filmul “Noaptea Albă a Filmului Românesc 2020”, în timp ce mâine are loc proiecția “El Reino” (“Jocuri de putere”). Duminică este programat filmul german “Leto”. (“O vară rock-and-roll”). Proiecțiile au loc de la ora 21:00 într-un spațiu amenajat pe Calea Victoriei 192A, vis-a-vis de Casa Vernescu. Numărul maxim de spectatori permis este de 150, iar prețul unui bilet este de 20 de lei. (Evenbook)

Ți-ar mai putea plăcea
Marți, 25 februarie, pe Netflix va avea loc premiera celui de-al cincilea sezon al serialului “Better Call Saul” – Cronica de Divertisment
Filmul “Balanța”, regizat de Lucian Pintilie, a fost restaurat în format digital 4K – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău