Protocol LPF – FRF de reluare a campionatului. Se spera sa se poata juca in 6 saptamani

1. Conform protocolului pregătit de FRF şi LPF, pe un stadion vor avea acces cel mult 125 de persoane. Cei mai mulți, 30%, vor fi fotbaliști. Toți cei ce vor intra pe arenă trebuie testați la poarta stadionului cu teste rapide. Se spera reluarea campionatului in 6 saptamani.

2. O gala de box cu opt meciuri a avut loc, sâmbătă, în Nicaragua, în plină pandemie de coronavirus. Evenimentul s-a desfăşurat în condiţii speciale, conform presei internaţionale. Astfel, sportivii au fost daţi cu dezinfectant din cap până-n picioare înainte de meci, iar antrenorii, arbitrul şi fetele de ring au purtat măşti. Au fost prezenţi 800 de spectatori, care au fost nevoiţi să stea la distanţă unii faţă de ceilalţi şi cărora li s-a luat temperatura la intrarea în sală. De asemenea, fanii au fost daţi cu dezinfectant. (foto – detalii)

3. Antrenamentele colective ale echipelor de fotbal din Italia se vor putea relua din 18 mai

4. Ministrul spaniol al Sănătăţii, Salvador Illa, a declarat că ar fi o imprudenţă din partea sa să spună dacă se va relua campionatul intern de fotbal înainte de venirea verii.

5. Austriacul Dominic Thiem, locul 3 ATP, a declarat că nu intenţionează să doneze în fondul de solidaritate pentru jucătorii slab clasaţi

6. Australianul Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, susţine ideea fuziunii forurilor care conduc circuitul masculin (ATP) şi pe cel feminin (WTA)

7. Gigi Becali, patronul FCSB, e gata să renunțe la atacantul francez Harlem Gnohere (32 de ani), relața dintre cei doi fiind tot mai tensionată. „Bizonul” ar putea ajunge la FC Botoșani, la schimb cu Andrei Chindriș.

8. Dinamo așteaptă azi răspuns de la Herminio Menendez, spaniolul adus de Ioan Andone, suporterii din programele socios dorin la randul lor ca ibericul să ia clubul de la Ionuț Negoiță.

9. Poli Iasi implineste azi 75 de ani

10. La nivelul Ligii secunde, se zvoneste ca este posibil un play off-si play-out pentru a inchide campionatul, solutie care nu este pe placul tuturor din cauza programului diferit de meciuri de pana acum, care avantajeaza clar unele echipe. De urmarit.

Ți-ar mai putea plăcea
Echipa antrenată de Șumudică urcă pe locul 3 în Turcia – Cronica sportivă
Halep Zhang (ora 15) si Astana – CFR (ora 16) sunt meciurile zilei I Cronica Sportiva

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău