România este cea mai periculoasă țară din UE pentru bicicliști și pietoni – Cronica serii

1. Comisia de Prognoză a propus creşterea salariului minim pe economie de la 1 octombrie 2019. (Adevarul)

2. Premierul italian Giuseppe Conte şi-a anunţat demisia într-un discurs pe care l-a susţinut în Senat. Conte l-a acuzat pe ministrul de Interne Matteo Salvini, liderul Ligii Nordului, de extremă dreapta, ca a aruncat Italia într-o gravă criză politică. (News.ro)

3. Importurile de gaze în luna iunie au fost de 364 de ori mai mari decât anul trecut. (Profit.ro)

4. Începând de ieri, persoanele fizice au la dispoziţie încă 20.000 de vouchere în Programul „Rabla Clasic”. (Hotnews)

5. Cu 10 decese la un milion de locuitori, în 2017, România este cea mai periculoasă țară din UE pentru bicicliști și pietoni. (Profit.ro)

6. Primăria Capitalei a anunţat că maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucureşti vor fi ridicate începând cu data de 26 august. (News.ro)

7. România se află pe locul patru în UE la ponderea deceselor prin violență. Cu un nivel de 1,55 persoane decedate la 100.000 de locuitori, suntem devansați doar de statele baltice (Letonia 4,59/100.000 loc., Lituania 3,63/100.000 loc. și Estonia 2,65/100.000 loc.) (Cursdeguvernare)

8. Banca centrală a Germaniei (Bundesbank) a avertizat ieri că prima economie a Europei ar putea să intre în recesiune în trimestrul al treilea. (Profit.ro)

9. Apple TV+ se va lansa cel mai probabil în noiembrie, la un preț de aproximativ $10 pe lună. (Cnet)

10. Cei mai buni jucători de tenis, din toate timpurile, în viziunea lui John McEnroe, o legendă a tenisului mondial: Rod Laver, Pete Sampras, Roger Federer și Rafael Nadal. (Link)

Fotografia serii – Enoriașii sunt stropiți, de un preot, cu apă sființită la Kiev. Olena Khudiakova/Ukrinform/Barcroft Media:

 

Ți-ar mai putea plăcea
Numărul de refugiaţi care au fugit din Ucraina în ţări vecine a depășit 800.000 – Cronica serii
Putin: Rusia anexează cele 4 regiuni din Ucraina. Zelenski: Ucraina va depune cerere de aderare la NATO – Cronica serii

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău