Ryanair renunță la 15% dintre angajați – Cronica de Business

1. Compania aeriană Virgin Australia a atras cel puțin 20 de potențiali cumpărători. Operatorul aerian s-a prăbușit cu datorii de $4,5 miliarde, după ce pandemia de coronavirus a operit turismul global. (Bloomberg)

2. Ryanair renunță la 15% dintre angajați, adică 3.000 de persoane, pe fondul pandemiei de coronavirus. (Reuters)

3. Fondul de private equity Apollo Global Management a avut o pierdere netă de $2,3 miliarde în primul trimestru, pe fondul crizei. (Financial Times)

4. BMW a decis să redeschidă cel mai mare centru expozițional al mărcii, care cuprinde o colecție de mașini, showroom și multe alte spații destinate clienților, după ce autoritățile din landul Bavaria au relaxat măsurile de restricționare a circulației. (Profit.ro)

5. British Airways va renunța la 1.100 de piloți și ar putea opri definitiv zborurile de pe aeroportul britanic Gatwick. (The Times)

Bonus:

6. Producătorul de echipamente de comunicații Ericsson vizează vânzarea diviziei americane Iconectiv, iar tranzacția i-ar putea aduce companiei între $1,5 miliarde și $2 miliarde. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Nicolae Badea vinde un teren de €10 milioane pe malul lacului Griviţa – Cronica de Business
Cronica de business: BMW a intrat pe pierdere, valoarea pieței de consultanță imobiliară și cât are de plată ING în România
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău