S-au pus în vânzare biletele la concertul Sting din 15 martie 2022 – Cronica de Divertisment

1. Astăzi se pun în vânzare biletele la concertul pe care cântărețul Stâng îl va susține la Cluj-Napoca în 15 martie 2022. Concertul se numește My Songs și include cele mai îndrăgite cântece ale sale, printre care se numără hit-uri precum „Fields of Gold”, „Shape of my Heart”, „Roxanne” și „Demolition Man”. Cel mai nou album al lui Sing se numește The Bridge și va fi lansat oficial în 19 noiembrie. (IaBilet)

2. Noul film “Red Notice” are astăzi premiera pe Netflix. Considerat cel mai important film produs până în prezent de Netflix, “Red Notice” are o distribuție celebră. Dwayne Johnson interpretează rolul unui agent FBI care se asociază cu un jefuitor interpretat de Ryan Reynolds pentru a o prinde pe rivala acestuia din urmă, interpretată de actrița Gal Gadot, cunoscută pentru rolul de Wonder Woman. Inițial, filmul trebuia lansat pe marile ecrane.

3. În absența unor filme în premieră la cinema există câteva alternative culturale în acest weekend. Una dintre ele este spectacolul de balet “Giselle” de Adolphe Charles Adam, care va rula sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 18:30, la Opera Națională din București. Prețul unui bilet variază de la 50 lei la 110 lei. (Opera Națională București)

4. Teatrul Național din București propune duminică, 14 noiembrie, de la ora 20:00, piesa de teatru “Frumos e în septembrie la Venezia”, după Teodor Mazilu. Piesa este regizată de Mariana Cămărășan, în timp ce scenografia este asigurată de Vladimir Turturică. Prețurile biletelor variază între 40 lei și 50 lei, însă elevii, studenții și pensionarii plătesc doar 20 lei. (Teatrul Național)

5. Piesa de teatru “Neighborhood 3” va putea fi urmărită joi, 18 noiembrie, de la ora 19:00, la centrul de artă și cultură Point din București. Piesa de teatru a fost scrisă de dramaturgul Jennifer Haley și îi are în distribuție pe actorii Irina Antonie, Cabiria Morgenstern, Lucian Iftime, Andrei Gîlcescu și Dan Rădulescu. Prețul unui bilet este de 80 lei. (Eventbook)

6. Sala Radio din București găzduiește sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul “Electric”, în care Matei Ioachimescu cântă la flaut. Spectacolul face parte din turneul național al flautistului, acompaniat de compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș. Prețurile biletelor de acces variază între 10 lei și 20 lei. (Radio România Cultural)

7. Noul serial documentar “Epave investigate” va avea premiera pe postul de televiziune Național Geographic luni, 15 noiembrie, la ora 21:00. Noul serial prezintă poveștile unor nave care s-au scufundat pe baza dovezilor obținute cu imagini generate pe computer, dar și prin investigații subactivatice și pe baza mărturiilor personale. (National Geographic)

8. Documentarul german “Herbstgold” poate fi urmărit de astăzi pe Netflix. Documentarul prezintă modul în care 5 atleți cu vârste cuprinse între 82 și 100 de ani se antrenează pentru a participa la ediția din 2009 a competiției World Masters Athletic Championships desfășurată în Finlanda.

9. Filmul “Star Trek Into Darkness” (“Star Trek În întuneric”) din 2013 va putea fi urmărit pe platforma HBO Go începând de sâmbătă, 13 noiembrie. Echipajul navei Enterprise se întoarce acasă pentru a descoperi că o întreagă flotă de nave a fost aruncată în aer, iar căpitanul Kirk pleacă într-o zonă de război pentru a descoperi surse armelor de distrugere în masă.

10. Netflix a confirmat că al patrulea sezon al popularului serial “Stranger Things” va avea premiera în vara anului 2022, fără să anunțe însă o data exactă. Totuși, netflix a publicat titlurile celor nouă episoade ale sezonului. Un teaser publicat tot cu această ocazie o prezintă pe Eleven în California în timp ce se adaptează la noua sa viață.

Ți-ar mai putea plăcea
„Joker” ajunge în cinematografele din România în acest weekend – Cronica de Divertisment
Festivalul TIFF Oradea are loc în acest weekend – Cronica de Divertisment 128

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău