Salesforce ar putea prelua Slack – Cronica de Business

1. Gigantul american de streaming Netflix și-a dublat investiția în Marea Britanie, ajungând la $1 miliard în 2020, în ciuda dificultăților legate de pandemie. (Profit.ro)

2. Un procentaj de 58% dintre intreprinderile mici şi mijlocii mai au bani de supravieţuire doar pentru una-două luni, potrivit barometrului Sierra Quadrant, care arată că problemele firmelor s-au acutizat în noiembrie. (News.ro)

3. Fintech-ul american Stripe, care operează o platformă de plăți, este în discuții cu investitori pentru a atrage fonduri, la o evaluare de peste $70 miliarde. (Bloomberg)

4. Gigantul din domeniul software Salesforce este în discuții pentru preluarea platformei de mesagerie folosită de companii Slack. (Financial Times)

5. IBM vrea să-și reducă efectivele europene cu 10.000 de oameni, o cincime din totalul angajaților de pe continent, pentru a reduce costurile. Cel mai mult vor simți restructurarea Marea Britanie și Germania, dar vor fi afectate și țări precum Polonia, Slovacia, Italia și Belgia. (Hotnews.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Facebook, afaceri în creștere cu 22%, în ciuda boicoturilor – Cronica de Business
Huawei vede „efectul Trump”, un miliardar preia Sotheby’s și Virgin cumpără 14 avioane Airbus – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău