Toate cele 26 de filme din seria James Bond vor fi disponibile pe platforma HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Toate cele 26 de filme din seria James Bond vor fi disponibile de marți, 1 decembrie, pe platforma HBO Go. De la “Dr. No” (1962) până la “Spectre” (2015), fanii celebrului agent 007 vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe cei 7 actori care l-au interpretat pe Bond de-a lungul deceniilor: Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig. Festinul cu filme Bond are loc cu câteva luni înainte de lansarea celei mai recente producții din serie, “No Time to Die”, care va avea premiera în 2 aprilie 2021. (Clip cu toate trailerele James Bond)

2. Filmul SF “Venom” (2018) cu Tom Hardy în rolul principal va putea fi urmărit pe Netflix de miercuri, 2 decembrie. Eddie Brock este un jurnalist de investigație care se infectează cu o materie neagră extraterestră în timp ce anchetează cercetările unui sinistru om de știință. După infecție, Brock își schimbă personalitatea, dar capătă în schimb super-puteri. (Trailer)

3. Documentarul SF “Alien Worlds” va avea premiera pe Netflix miercuri, 2 decembrie. În cele patru episoade ale sale, documentarul împletește știința cu ficțiunea pentru a-și imagina cum ar arăta viața pe alte planete, dacă “legile vieții” de pe Pământ s-ar aplica în restul galaxiei. (Trailer)

4. Serialul horror spaniol “30 Coins” are premiera pe HBO Go luni, 29 noiembrie. Părintele Vergara devine posedat de diavol, iar acesta îl determină să caute o comoară: unul dintre cei 30 de galbeni pentru care Iuda l-a trădat pe Iisus. (Trailer)

5. Netflix propune de marți, 1 decembrie, serialul-documentar “The Holiday Movies That Made Us”, care oferă o perspectivă inedită asupra producției de filme cu tematică de Crăciun. Documentarul prezintă interviuri inedite și evenimente din spatele scenei cu persoanele care contribuie la producția unor astfel de filme. (Trailer)

6. Serialul documentar “Mașini care au schimbat lumea” va avea premiera pe postul de televiziune History luni, 30 noiembrie, la ora 22:00. Documentarul în patru episoade abordează poveștile unor ingineri de renume aflați în spatele lansărilor unor modele de la mărci precum Ford, Porsche, Mercedes-Benz, Toyota, Honda sau Rolls-Royce. (Trailer)

7. Filmul concertului “On A Night Like This – Bon Jovi 2020” susținut de Bon Jovi în localitatea americană Nashville poate fi urmărit gratuit începând de sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 01:00, ora României. Concertul marchează prima interpretare live a celui mai nou album al grupului și este transmis pe pagina oficială de Facebook a trupei Bon Jovi. (Bon Jovi)

8. Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Experimental Bucureşti (FIFEB) are loc până duminică în galeriile de artă Rezidenţa BRD Scena9, Anca Poteraşu Gallery, Diptych Art Space şi Pavilion 32 – Goethe Institut. De asemenea, proiecțiile sunt disponibile contra-cost și pe platforma de streaming a evenimentului. (News.ro)

9. Serviciul de streaming cu tematică sportivă DAZN se lansează în România marți, 1 decembrie. Pentru început, serviciul va transmite doar meciuri și documentare despre box, iar primul eveniment live va fi confruntarea dintre Ryan García și Luke Campbell din 5 decembrie. Prețul abonamentului este de aproximativ 10 lei pe lună. (DAZN)

10. “Wonder Woman 1984”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, și-a amânat premiera în cinematografele din România pentru 15 ianuarie 2021. Anterior, filmul urma să debuteze în țara noastră simultan cu premiera din Statele Unite, în 25 decembrie, însă cele mai multe cinematografe din România sunt în prezent închise din cauza pandemiei de coronavirus. În noua producție, Femeia Fantastică are de înfruntat doi inamici complet noi: Max Lord și The Cheetah. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentarul Our Universe narat de Morgan Freeman, pe Netflix din 22 noiembrie – Cronica de Divertisment
Noul serial House of the Dragon are premiera pe HBO Max în 21 august – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău