Trei festivaluri de muzică electronică, rock și hip-hop au loc pe litoral în acest weekend – Cronica de Divertisment

1. Filmul românesc “Boss” în regia lui Bogdan Mirică are astăzi premiera la cinema. Un șofer de ambulanță participă la un jaf armat împreună cu alți trei bărbați abia cunoscuți, iar în scurt timp suspectează că unul dintre aceștia manipulează ancheta poliției. Șoferul începe să investigheze ce se întâmplă și intră într-o spirală a fricii.

2. Filmul horror “The Black Demon” (“Megalodon: Demonul din adâncuri”) poate fi urmărit de astăzi în cinematografe. Petrolistul Paul Sturges își duce familia în vacanță la Bahia Azul, dar orașul de coastă pe care el și soția lui îl cunoșteau odată a dispărut în mod misterios, iar din adâncurile oceanului se ridică un rechin primitiv, cunoscut în legendele locale sub numele de Demonul Negru.

3. Producția romantică “Beautiful Disaster” (“Fericirea începe azi”) îi are în centrul atenției pe Travis și Abby, care fac un pariu în urma căruia cei doi ar trebui să se mute împreună timp de o lună. Treptat, Travis descoperă lucruri despre trecutul întunecat al celei pe care o considera persoana potrivită.

4. Două producții non-americane au astăzi premiera la cinema. “Knights of the Zodiac” (“Cavalerii zodiacului”) este o coproducție Japonia – Ungaria despre un băiat orfan care descoperă că destinul său este să protejeze o zeiță care se întrupează într-o fată.

Între timp, “10 jours encore sans maman” (“10 zile fără mama 2”) este o comedie franceză în care Antoine este nevoit să petreacă o vacanță pe pârtia de schi alături de cei patru copii ai săi, după ce soția este chemată de urgență la muncă.

5. Filmul “Peter Pan & Wendy” are astăzi premiera pe platforma Disney+. Producția este o adaptare live-action a poveștii clasice a romancierului James Matthew Barrie, în care un băiat care nu vrea să crească recrutează trei băieți din Londra care să i se alăture într-o aventură magică.

6. Noul serial Citadel are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Mason Kane (Richard Madden) și Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) sunt doi foști agenți secreți de elită cărora le-a fost ștearsă memoria în urmă cu 8 ani, atunci când agenția de spionaj pentru care lucrau a fost distrusă de un sindicat puternic. Cei doi se implică însă într-o misiune de a opri noul plan malefic al sindicatului când în scenă apare un fost coleg al lui Mason.

7. Filmul românesc “Oameni de treabă” în regia lui Paul Negoescu este disponibil din această săptămână pe platforma Netflix. Producția este o comedie neagră care îl are ca protagonist pe un polițist din mediul rural prins într-o serie de întâmplări nefaste ce îl obligă să ia decizii importante.

8. Festivalul de muzică “Beach, please” a început joi și va continua în stațiunea Costinești până duminică, 30 aprilie. Festivalul reunește artiști internaționali și autohtoni dintr-o gamă variată de genuri muzicale, printre care trap, rap, urban și hip & hop. Un bilet cu acces pentru o zi costă 200 lei, în timp ce abonamentul pentru întregul festival costă 500 lei. (Beach Please)

9. Festivalul de muzică electronică Sunwaves Festival se desfășoară pe plajă din Mamaia Nord în perioada 27 aprilie – 3 mai, când aproape 100 de artiști români și străini vor mixa non-stop pe cele patru scene. Prețul unui abonament pentru toată perioada festivalului este de 480 lei. (Sunwaves Festival)

10. Festivalul rock “May, Be Rock Fest” are loc în perioada 28-30 aprilie la White Horse Rock’n Roll din stațiunea Costinești. Pe scenă vor urca trupe cunoscute ale genului precum Vița de Vie, Șuie Paparude sau Vama, iar prețul unui abonament este de 242 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentatul “colectiv” va fi disponibil de joi, 19 martie, pe HBO GO – Cronica de Divertisment
A început Retrospectiva TIFF 2022 la București – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău