Trupele rock Iron Maiden și Kiss vor susține concerte în România în 2022 – Cronica de Divertisment

1. Ultimele 5 episoade ale sezonului 5 din popularul serial spaniol “Money Heist” sunt disponibile de astăzi pe Netflix. În plus, noile episoade marchează și sfârșitul oficial al serialului și vor prezenta deznodământul atacului lansat de echipa Profesorului la Banca Spaniei.

2. Piesa de teatru “Cursa de șoareci” de Agatha Cristie va putea fi urmărită duminică, 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Național din București. Piesa este tradusă de Irina Margareta Nistor și regizată de Erwin Șimșensohn, iar prețul unui bilet variază între 50 lei și 70 lei. (Teatrul Național)

3. Competiția de jazz Sibiu Jazz Competition are loc astăzi și mâine la Filarmonica de Stat din Sibiu. La eveniment vor participa astăzi Andreea Lupașcu, 7th Sense și Power Vibes, în timp ce mâine vor urca pe scenă Ioana & Dan, Quartal Formation și Radu Vâlcu Quintet. Prețul unui bilet cu acces general este de 30 lei. (GetMusic)

4. Comedia fantastică “Ghostbusters: Afterlife” (“Vânătorii de fantome: Moștenirea”) are astăzi premiera la cinema. Filmul spune povestea unei mame cu doi copii care se mută într-un orășel liniștit, dar află că are o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

5. Drama muzicală “Annette”, realizată ca o coproducție americano-europeană, îi are în centrul atenției pe comedianul Henry (Adam Driver) și pe soția sa, solista de operă Ann (Marion Cotillard). Ei se află mereu în lumina reflectoarelor, însă viața lor se schimbă radical după nașterea fiicei Annette, o fetiță misterioasă cu un destin neașteptat.

6. Drama franco-belgiană “Titane” abordează povestea unui părinte care își regăsește fiul dispărut în urmă cu 10 ani după o serie de crime misterioase. Filmul este regizat de Julia Ducournau, iar printre actori se numără Vincent Lindon, Agathe Rousselle, Garance Marillier și Lais Salameh.

7. Documentarul britanic “Kilimanjaro: Going for Broke” (2007) va putea fi urmărit de luni, 6 decembrie, pe platforma Netflix. Documentarul spune povestea a patru alpiniști experimentați care încearcă să cucerească cel mai înalt munte din Africa în ciuda unor dizabilități suferite anterior.

8. Celebra trupa rock Iron Maiden va susține un concert în România în 26 mai 2022. Evenimentul va avea loc în aer liber la complexul expozițional Romexpo din București, iar organizatorii vor comercializa 15.000 de bilete. Biletele pentru publicul general se pun în vânzare luni, 6 decembrie, la ora 10:00. Primele 500 de bilete din fiecare categorie vor avea prețuri earlybird (259 lei, 339 lei și 399 lei), iar ulterior biletele vor fi comercializate cu 289 lei, 369 lei și 449 lei. (IaBilet)

9. Trupele rock Kiss și Whitesnake vor concerta în România în 16 iulie 2022 în cadrul turneului The Farewell Tour. Concertul va avea loc la Romexpo, iar biletele se pun astăzi în vânzări la prețuri promoționale: 230 lei pentru Normal circle (primele 2500 de bilete) și 350 lei pentru Golden circle (primele 1000 de bilete). Ulterior, prețurile vor fi de 270 lei, respectiv 440 lei, în timp ce un bilet Diamond circle are un preț de 600 lei. (IaBilet)

10. Ediția de anul viitor a Festivalului SAGA va avea loc în perioada 3-5 iunie la Arena Națională din București și în parcul care împrejmuiește stadionul. Organizatorii au anunțat deja și primii trei participanți la eveniment: Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar un abonament pentru toate cele trei zile începe de la 99 euro + taxe. Cel mai ieftin abonament poate fi achiziționat inclusiv în 5 rate lunare fără dobândă. (SAGA Festival)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune The Lost City este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
Doctor Strange in the Multiverse of Madness, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău