Turkmenistanul, fara nici un caz de coronavirus, isi va relua campionatul I Cronica Sportiva

1. Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din București și Constanța. ”A venit din interior. Doctorii au nevoie de ajutor”.

2. Astra Giurgiu, care n-a achitat jucatorilor nici un salariu in 2020, le-a propus fotbalistilor, printr-o scrisoare, reducerea contractelor cu 50% pe perioada ianuarie-septembrie 2020.

3. Barcelona vrea să îl transfere pe Federico Bernardeschi (26 de ani), extrema lui Juventus Torino.

4. Pedro De La Vega are doar 19 ani, dar joacă deja în prima echipă a lui Lanus, în Superliga din Argentina. Potrivit Gazzetta dello Sport, Atalanta vrea să îl transfere pe De La Vega. Suma: 9.000.000 euro

5. Torino caută un portar pentru a lucre alături de titularul Salvatore Sirigu în sezonul viitor şi pentru a-i succede acestuia, potrivit tuttomercatoweb.com, care scrie ca Radu este considerat un portar de mare viitor şi Torino ar putea negocia în curând cu Inter Milano pentru român.

6. Asociaţia clubului Saint-Étienne, ASSE-Cœur Vert, a lansat o provocare de a umple Stade de France pentru o finală virtuală contra noului coronavirus. Astfel s-au vândut, de la 3 aprilie, peste 70.000 de bilete. Biletele au fost vândute la preţul de 1 euro, fiind strânsă suma de 70.895 de euro. Suma va fi donată cercetătorilor de la spitalul din Saint-Etienne, pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus. La 25 aprilie, Saint-Etienne ar fi trebuit să joace finala Cupei Franţei cu Paris Saint-Germain, însă meciul a fost amânat.

7. Campionatul Turkmenistanului se va relua săptămână viitoare. Niciun caz de coronavirus nu a fost raportat în această ţară.

8. Alize Cornet a scris o carte care va apărea pe piaţă în luna septembrie

9. Anderlecht Bruxelles îşi va redeschide baza de pregătire, luni, pentru jucătorii care vor să se antreneze cum o făceau înainte, relatează L’Equipe.

10. Colby Cave, jucător al echipei de hochei Edmonton Oilers, a murit la doar 25 de ani, după ce a suferit o hrmoragie cerebrală

Ți-ar mai putea plăcea
FCSB a picat pe ultimul loc in clasamentul Casa Liga 1 dupa 7 etape I Cronica Sportiva
FCSB si Dinamo n-au prins la finalul turului locuri de play-off I Cronica Sportiva

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău