Ultimul sezon al serialului Succession are premiera pe HBO Max în 27 martie – Cronica de Divertisment

1. Două filme românești au astăzi premiera la cinema. Una dintre ele este “Haită de acțiune”, o comedie în care Antonia interpretează rolul unei polițiste care, împreună cu un agent de circulație și un polițist de la rutieră, încep să investigheze un caz misterios.

2. O altă premieră românească este “Mireasa mortului”, o comedie în care un fotograf francez ajunge în România pentru a filma un documentar despre cele trei momente din viața taranului roman: botezul, nunta și înmormântarea.

3. Pasionații de animații japoneze pot vedea la cinema “Demon Slayer: To The Swordsmith Village”, o producție în care Tanjiro Kamado se alătură vânătorilor de diavoli după ce aceștia îi ucid familia. Scopul său este o salveze pe sora lui să redevină om după ce a fost transformată în diavol.

4. Producția europeană a săptămânii este “Le otto montagne” (“Cei opt munți”), o poveste despre prietenia dintre doi copii care devin bărbați și rămân legați de pasiunea pentru munte în timp ce încearcă să șteargă amprentele pe care părinții le-au lăsat asupra vieților lor.

5. Al patrulea sezon al serialului “Succession” va avea premiera pe platforma HBO Max luni, 27 martie. Acesta va fi ultimul sezon al serialului satiric, unul dintre cele mai populare de pe platformă în ultimii ani. Serialul are în centrul atenției familia Roy, proprietara unui conglomerat media în care urmașii lui Logan Roy se luptă pentru succesiunea la putere.

Bonus: Organizatorii Festivalului Untold din Cluj-Napoca au anunțat o nouă serie de artiști pentru ediția din acest an, care va avea loc în perioada 3-6 august. Astfel, printre artiști se numără Alesso, David Guetta, Martin Garrix sau Salvatore Ganacci. Anterior, au confirmat prezența Imagine Dragons și Arman van Buuren. Prețurile promoționale pentru un abonament pentru cele 4 zile de concerte încep de la aproximativ 780 lei pentru acces general. (Untold)

6. Serialul-documentar în 8 părți “Emergency: NYC” poate fi urmărit de miercuri, 29 martie, pe platforma de streaming Netflix. Documentarul oferă imaginea realistă a cazurilor cu care se cofruntă medici de la spitalele din New York, de la asistente până la neurochirurgi sau chirurgi.

7. Documentarul “Reggie” despre viața și cariera lui Reggie Jackson, unul dintre cei mai buni jucători de baseball din lume, are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Documentarul se concentrează pe schimbările din societatea americană de pe parcursul carierei sale.

8. Serialul “Kindred” (“Înrudiți”), bazat pe cartea cu același nume scrisă de Octavia E. Butler. în 1979, va avea premiera pe platforma Disney+ miercuri, 29 martie. Producția spune povestea unei adolescente care se mută la Los Angeles pentru a fi mai aproape de singura sa rudă rămasă în viață, însă la un moment începe să călătorească în timp în secolul al XIX-lea. Producția a fost anulată după primul sezon.

9. Televiziunea prin satelit Focus SAT va transmite începând din 24 aprilie serialul
“Django”, care a fost filmat integral în România. Acțiunea se petrece în Vestul Sălbatic în anii 1860-1870, când Django o găsește pe fiica sa dispărută în urmă cu 8 ani într-un orășel plin de proscriși, femei și bărbați de toate rasele și credințele. (Focus SAT)

10. A apărut primul trailer pentru filmul “BlackBerry”, care oferă o perspectivă comică asupra ascensiunii și decăderii brandului de smartphone-uri BlackBerry. Producția este inspirată din cartea “Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Râse and Spectacular Fall of BlackBerry”, scrisă în 2015 de reporterii Jacquie McNish și Sean Silcoff.

Ți-ar mai putea plăcea
Toate filmele din seria Star Wars vor disponibile pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment
Festivalul de jazz EUROPAfest începe vineri la Bucureşti – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău