Universitatea Craiova s-a despartit de 3 jucatori I Cronica Sportiva

1. Gică Hagi propune înghețarea acestui sezon, pentru a evita accidentările sau alte probleme care pot fi produse de coronavirus. Mai mult, ”Regele” susține un nou format al Ligii 1, cu 18 echipe: cele 16 din această stagiune, plus două promovate din Liga 2. (digisport.ro)

2. Universitatea Craiova a reluat antrenamentele, iar Corneliu Papură a anunțat că Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna și-au reziliat contractul cu formația din Bănie. (antenasport.ro)

3. Un tricou purtat de Michael Jordan la Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 a fost vândut la licitaţie pentru 200.000 de euro. Pretul de porniire a fost de 25.000 euro. (news.ro/sport)

4. Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare. Rosell a stat închis 643 de zile și a dat detalii teribile despre momentele grele prin care a trecut. Fostul oficial al catalanilor a fost anchetat pentru fraudă și spălare de bani, a fost încarcerat în așteptarea procesului, iar ulterior a fost achitat. Acum, acesta cere despăgubiri de 10 milioane de euro. „Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru punguțe cu vaselină. M-am îngrijorat puțin (n.r. râde)…” (gsp.ro)

5. Un fond de investiţii din Spania a făcut o ofertă concretă pentru cumpărarea lui Dinamo şi a oferit inclusiv garanţii pentru achitarea datoriilor de aproximativ patru milioane de euro. Surse Telekom Sport susţin că oferta a fost trimisă miercurea trecută, după ce avocaţii fondului de investiţii au analizat timp de două săptămâni documentele clubului Dinamo. (TelekomSport)

6. Conform GSP, atacantul Harlem Gnohere, trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali, a decis să meargă în instanță cu patronul FCSB. Contractul său va expira pe 30 iunie, iar în iarnă a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro.

7. Noul termen UEFA pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene este 20 iulie

8. Maratonul de la Berlin, prevăzut în perioada 26-27 septembrie, a fost amânat, ca urmare a interdicţiei de desfăşurare de evenimente publice în capitala Germaniei, semn ca nemtii nu se gandesc anul acesta sa relaxeze conditiile pentru competitiile sportive.

9. Federaţia de Handbal din Croaţia a anunţat, marţi, că nu va fi anunţată nicio campioană a sezonului 2019/2020, care a fost anulat din cauza pandemiei. Campionatul de handbal al Germaniei a fost suspendat definitiv: Echipa THW Kiel a fost desemnată campioană.

10. Federaţia Română de Atletism a anunţat, marţi, prelungirea termenului de suspendare a tuturor competiţiilor până în data de 15 iunie.

Ți-ar mai putea plăcea
Monica Niculescu s-a calificat în finala turneului de dublu Astana Open – Cronica sportivă
Novak Djokovic a câștigat pentru a noua oară Australian Open – Cronica sportivă

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău