Week-end Neversea 2019 – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii la cinematografele din România este “Spider-Man: Far From Home” (“Omul-Păianjen: Departe de casă”), în care personajul principal este interpretat de Tom Holland. De data aceasta, Peter Parker are o misiune nouă după evenimentele din Avengers: Endgame, iar acesta ajunge prin câteva metropole europene. Cinefilii “se pot distra de minune în aventura ce-l poartă pe Peter Parker prin Veneţia, Praga, Berlin şi Londra. Noi nu ne-am uitat la ceas nici măcar o secundă”, menționează Cinemagia într-o cronică a filmului. (Cinemagia)

2. A doua premieră a weekendului este “Saf”, la care și-au adus contribuția coproducătorul român Anamaria Antoci și designerul de sunet Alexandru Dumitru. Acțiunea filmului se petrece la Istanbul, acolo unde prezența refugiaților sirieni este tot mai numeroasă și produce numeroase schimbări în viața locuitorilor. Regizorul Ali Vatansever va fi prezent în România la o proiecție specială a filmului care va avea loc vineri, 5 iulie, la ora 20:30, la Cinema Muzeul Țăranului din București. (IMDB)

3. Dacă nu te atrag filmele cu supereroi și dramele inspirate din realitate, poate că vei dori să râzi la comedia italiană “Notti magiche” („Nopți magice”), care spune povestea unei crime din lumea filmului petrecută în noaptea semifinalei Campionatului Mondial de Fotbal din Italia. Trei scenariști suspectați de uciderea unui producător își rememorează aventurile în arestul poliției. (IMDB)

4. Pasionații de istorie pot urmări pe platforma de streaming Netflix noul serial “The Last Czars/Ultimii ţari”, care pe parcursul a 6 episoade spune povestea ultimilor ţari ai Rusiei, cu accent pe domnia lui Nicolae al II-lea. Informațiile oferite experți în istoria Rusiei se îmbină cu scenele interpretate de actori profesioniști care încearcă să redea atmosfera perioadei respective (Netflix)

5. Joi a început la Constanța Festivalul Neversea 2019, care se va încheia duminică, 7 iulie. Pe parcursul celor 4 zile vor urca pe scenă, printre alții, ATB, Inna, The Motans, Delia sau Paul Damixie. Accesul pe plaja Neversea se face prin Portul Tomis, acolo unde fanii trebuie să schimbe biletul cu o brățară de festival. (Program complet Neversea)

6. Piesa de teatru “Trei generații” rulează vineri, 5 iulie, la ora 19:30, la Teatrul Odeon din București. “Am vrut să creăm un spectacol cu parfum de epocă, costume frumoase, decor şi muzică de atmosferă de sfârşit şi de început de secol. Având roluri bine scrise şi actori pe măsură, am construit un spectacol “de teatru” cu început, poveste şi final”, spune regizorul Dinu Cernescu. Biletele de acces costă între 20 lei și 40 lei. (Teatrul Odeon)

7. Între timp, Teatrul Național din București propune piesa independentă “Azi nu! Poate mâine!”, care are parte de o distribuție celebră: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Tania Popa și Andreas Petrescu. “Un spectacol pe care îl vei iubi la care ai să uiți de ceas, telefon, și probleme”, promit actorii. Piesa de teatru rulează sâmbătă, 6 iulie, la ora 20:00, iar biletele au prețul unic de 100 de lei. (Teatrul Național)

8. Până duminică, 7 iulie, în Piața George Enescu din București are loc a opta ediție a evenimentului Bucharest Jazz Festival. Concertele au loc în fiecare zi de la ora 12:00, iar Hanul Gabroveni va găzdui în paralel o serie de conferințe și workshop-uri despre lumea jazz-ului. Accesul publicului este gratuit la toate concertele și evenimentele. (InfoMusic)

9. Billy Corgan, solistul trupei Smashing Pumpkins, va susține marți, 9 iulie, un concert la Berăria H din București. Corgan va prezenta live hiturile trupei care l-a consacrat, dar și piese din cariera sa solo. Biletele costă între 89 lei și 139 lei. (IaBilet)

10. Trupa Andre, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, se va reuni după o pauză de 17 ani pentru a lansa melodia “Reset la inimă”, dar și pentru a susține o serie de concerte care vor fi anunțate ulterior. Videoclipul piesei “Reset la inimă” va fi lansat oficial marți, 9 iulie. (Adevărul)

Ți-ar mai putea plăcea
A apărut primul teaser pentru noul serial House of Dragon – Cronica de Divertisment
8 filme au premiera la cinema în acest weekend, inclusiv 3 de Oscar – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău