Wizz Air a redus la jumătate intervalul de timp în care pasagerii pot face check-in online – Cronica de Turism

1. Compania aeriană Wizz Air a scurtat la jumătate intervalul de timp în care pasagerii care nu cumpără locurile atunci când achiziționează biletele pot face check-in online gratuit. Până acum, acești pasageri puteau face check-in online cu 48 de ore înainte de zbor, însă începând din 12 iunie perioada a fost scurtată la 24 de ore înainte de zbor. (Airlines Travel)

2. Aeroportul Brașov beneficiază începând din 15 iunie de o linie de transport în comun cu indicativul A1, care circulă pe traseul Gara CFR – Aeroport Brașov. Autobuzul va circula la intervalul de 60 de minute, cu plecări la ora fixă de la ambele capete, iar în total vor exista 13 curse dus-întors pe zi. (NewsBV)

3. Compania aeriană Ryanair va introduce curse directe pe ruta București – Tirana (Albania) începând din luna octombrie. Cursa va fi deservită cu trei zboruri săptămânale în zilele de marți, joi și duminică. Anunțul vine la scurt timp după un anunț similar din partea companiei Wizz Air, care va avea zboruri pe această rută în zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică. (Boarding Pass)

4. CFR Călători lansează programul estival “Trenurile Soarelui”, prin care suplimentează rutele către litoral în perioada 16 iunie – 11 septembrie. În această perioadă, turiștii vor avea la dispoziție 16 trenuri directe dus-întors, dintre care 8 trenuri dus-întors spre și de la Mangalia. (Airlines Travel)

5. CFR Călători a introdus trenurile sezoniere cu plecare de la București spre Istanbul, Varna și Sofia, care circulă în fiecare zi până în prima parte a lunii octombrie. O călătorie până la Istanbul durează 19 ore, iar un bilet costă 54 de euro pentru un loc în vagon cu cușetă de 4 locuri. Călătoria spre Varna durează 10 ore și costă 29 de euro, în timp ce ruta spre Sofia durează circa 9 ore și costă 30 de euro. (Hotnews)

6. Compania aeriană Wizz Air a inaugurat zborurile directe de la București către insula grecească Skiathos din arhipelagul insulelor Sporade. Ruta va beneficia de două zboruri săptămânale în zilele de joi și duminică. (Aviation Headlines)

7. Travelator propune un city-break la Atena pentru numai 97 de euro pe persoană. Prețul include zbor dus-întors cu Wizz Air pentru 59 de euro și trei nopți de cazare în cameră dublă la Apartment Dipla 2 pentru 76 de euro. Perioada călătoriei este 10-13 octombrie. (Travelator)

8. Aeroportul Schiphol din Amsterdam testează în această perioadă un nou robot care să asiste manipulatorii de bagaje. Noul robot ar trebui să fie capabil să ridice singur circa 80% dintre bagajele lăsate la cală, iar obiectivul final este ca eficiența acestuia să ajungă la 90%. (Business Traveller)

9. Lanțul hotelier Accor a lansat în Paris un serviciu prin care transportă bagajele clienților de la hotel până la aeroportul Charles de Gaulle, contra unei taxe de 25 de euro pentru primul bagaj și 10 euro pentru fiecare bagaj suplimentar. Serviciul este disponibil pentru clienții hotelurilor Novotel Paris Centre Tour Eiffel, Mercure Paris Montparnasse Pasteur, Paris Montparnasse, Novotel Paris Est și Pullman Paris Centre Bercy, însă va fi extins în mai multe orașe europene începând din 2024. (Business Traveller)

10. Wizz Air intenționează să introducă zboruri directe pe ruta Craiova – Istanbul, potrivit unei solicitări transmise Ministerului Transporturilor. Pe această rută pot exista cel mult 14 zboruri dus-întors și este posibil să apară și alte companii interesate. (Boarding Pass)

Ți-ar mai putea plăcea
Grecia, Spania și Serbia anunță noi relaxări de călătorie pentru români – Cronica de Turism
Aeroportul București Băneasa – Aurel Vlaicu va fi redeschis în 1 august – Cronica de Turism
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău