50+ de concerte din arhiva Montreux Jazz Festival pot fi urmărite gratuit timp de o lună pe site-ul oficial – Cronica de Divertisment

1. Luni, 13 aprilie, pe postul de televiziune HBO are loc premiera noului serial “Run” (Să fugim!”), care poate fi deja urmărit și pe HBO Go. Serialul prezintă povestea unei femei care primește un mesaj de la iubitul ei din facultate. Acesta o invită să se întâlnească cu el la New York și să renunțe la tot ceea ce a obținut pentru a îndeplini un pact făcut în urmă cu 17 ani. (Trailer)

2. Tot de luni, celebrul film “Forest Gump” din 1994 regizat de Robert Zemeckis poate fi urmărit pe platforma de streaming HBO Go. În rolurile principale ale producției joacă Tom Hanks și Robin Wright, iar filmul prezintă președințiile lui Kennedy și Johnson, dar și evenimentele din Vietnam și scandalul Watergate, din perspectiva unui bărbat din Alabama. (Trailer)

3. Miercuri, 15 aprilie, pe Netflix are loc premiera noului serial “Outer Banks”, produs de serviciul american de streaming. Serialul are în centrul atenției un grup de adolescenți care dezgroapă un secret ascuns de multă vreme, decizie în urma căreia se declanșează o serie de evenimente clandestine care îi poartă în numeroase aventuri. (Trailer)

4. Tot începând din 15 aprilie, pe Netflix poți urmări și documentarul original “The Innocence Files” (“Dovadă de nevinovăție”), care tratează subiectul unor condamnări incorecte din cauza unor minciuni sau a unor erori de procedură. (Trailer)

5. Platforma de streaming HBO Go propune de miercuri producția “Mrs. America”, care relatează povestea adevărată a mișcării de ratificare a Amendamentului Drepturilor Egale și opoziția surprinzătoare manifestată de conservatoarea Phyllis Schlafly. Acțiunea se petrece în anii ‘70, iar producția este împărțită, cel puțin până în prezent, în 9 episoade. (Trailer)

6. Dacă îți plac spectacolele de stand-up comedy, începând de joi, 16 aprilie, îl vei putea urmări pe Netflix pe comedianul brazilian Mauricio Meirelles în timpul unui astfel de spectacol care a avut loc la Sao Paulo. Numele oficial al producției este “Mauricio Meirelles: Levando o Caos”. (Trailer)

7. Festivalul George Enescu prezintă sâmbătă, 11 aprilie, pe site-ul oficial al evenimentului, spectacolul susținut la o ediție anterioară de Orchestra Națională a Radiodifuziunii Romane și Corul Academic Radio cu Paul Daniel ca dirijor. (Festivalul George Enescu)

8. Montreux Jazz Festival, al doilea cel mai mare festival de jazz din lume, care are loc în Elveția, a anunțat că peste 50 de concerte din arhivă pot fi urmărite gratuit timp de o lună pe site-ul oficial. Printre protagoniști se numără Nina Simone, Ray Charles sau Johnny Cash. (Montreux Jazz Festival)

9. Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), care ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie, a fost reprogramată pentru anul viitor. În schimb, în perioada 12-21 iunie, va fi organizată o ediție online cu numele “Puterea de a crede” (“Empowered) care va fi transmisă în direct pe toate canalele organizatorilor: site, canal de Youtube și Facebook (Ora de Sibiu)

10. Disney a decis să renunțe complet la lansarea în cinematografe a producției “Artemis Fowl”, care ar fi trebuit să aibă premieră în 29 mai. În schimb, filmul va putea fi urmărit pe platforma de streaming Disney Plus, care nu este încă disponibilă în România. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
No Time to Die, cel mai nou film din seria James Bond, are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment
Filmul istoric Napoleon regizat de Ridley Scott are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău