Documentarul Formula 1: Drive to Survive are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Comedia franceză “Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu” (“Asterix și Obelix: Regatul de mijloc”) are astăzi premiera la cinema. Războinicii cu puteri supraomenești Asterix și Obelix primesc misiunea de a o elibera din închisoare pe împărateasa Chinei, care a fost întemnițată după o lovitură de stat. În drum spre China ei se întâlnesc exact cu autorii loviturii de stat.

2. Thrillerul “Cocaine Bear” (“Ursul narcoman”) poate fi urmărit de astăzi la cinema. Bazat pe fapte reale, producția prezintă un grup de polițiști, infractori, turiști și adolescenți care se întâlnesc într-o pădure, acolo unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat accidental cocaină.

3. În drama “Missing” (“Dispariția”), disponibilă de astăzi în cinematografe, o femeie încearcă să o găsească pe mama ei, dispărută în timpul unei vacanțe în Columbia. Tânăra face o muncă de detectiv exclusiv prin instrumente online, iar la un moment dat începe să descopere numeroase lucruri pe care nu le știa despre trecutul mamei sale.

4. Cei mici pot urmări la cinema animația “Inspector Sun and the Curse of the Black Widow” (“Aventurile inspectorului Sun”), care se petrece într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor. Inspectorul Sun preia un aparent caz de rutină când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis, însă curând realizează că este în joc soarta umanității.

5. Al cincilea sezon al documentarului sportiv “Formula 1: Drive to Survive” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix și spune povestea sezonului 2022 al Formulei 1. Documentarul și-a câștigat reputația pentru modul în care abordează evenimentele din paddock și este considerat un factor important în creșterea popularității competiției, în special în Statele Unite.

6. Documentarul “The Reluctant Traveler” cu Eugene Levy are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Cunoscutul actor, care în același timp este și producătorul documentarului, iese din zona de confort pentru a călători în cele mai inedite destinații de pe glob.

7. Noul serial de comedie “The Consultant” cu Christoph Waltz în rolul principal are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Waltz interpretează rolul unui consultant angajat să îmbunătățească relațiile dintre șefii și angajații companiei de jocuri video CompWare.

8. Cântărețul și actorul galez Tom Jones va susține în 18 iunie un concert la Sala Palatului din București, iar biletele s-au pus deja în vânzare în această săptămână. Prețurile standard sunt de 279 lei, 309, 379 lei și 449 lei, în funcție de locul ocupat în sală. (IaBilet)

9. Trupa suedeză de metal Amon Amarth va concerta în București în 1 iulie la centrul expozițional Romexpo. Prețurile standard sunt de 119 lei, 179 lei și 249 lei, în timp ce un bilet premium costă 399 lei și oferă acces pe o platformă la înălțime aproape de scenă, cu acces și bar separate. (IaBilet)

10. Noul serial românesc “Spy / Master” produs de HBO a avut în această săptămână premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, înainte de lansarea pe platforma de streaming HBO Max programată pentru luna mai 2023. Acțiunea se petrece la sfârșitul Războiului Rece, când Victor Godeanu (interpretat de Alec Secăreanu), agent dublu și consilier al lui Nicolae Ceaușescu (Claudiu Bleonţ), se folosește de o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în Statele Unite înainte de a fi prins de serviciile secrete. Din distribuție mai fac parte Ana Ularu, Andreea Vasile, Laurenţiu Bănescu sau Alexandra Bob. Serialul are 6 episoade. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Primii artiști anunțați pentru Neversea 2020 – Cronica de Divertisment
Noul serial spaniol “Sky Rojo”, realizat de creatorii “La Casa de Papel”, are premiera astăzi pe Netflix – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău