Aramco, capitalizare de $2 trilioane – Cronica de Business

1. Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii rețelei de bricolaj Dedeman, pregătesc extinderea primului magazin Dedeman deschis acum un deceniu în București, în cartierul Berceni, pe un teren ce urmează a fi cumpărat de la producătorul de stâlpi de înaltă tensiune CELPI. Pentru compania CELPI, tranzacția a declanșat procedura de închidere a fabricii și lichidarea activității. (Profit.ro)

2. Asbury Automotive Group va prelua dealerul auto texan de mașini de lux Park Place Dealerships, într-o tranzacție de $1 miliard. (Bloomberg)

3. Rețeaua de socializare Facebook conduce în topul preferințelor recrutorilor atunci când vine vorba despre promovarea joburilor pe alte canale decât cele clasice. Următoarele 3 poziții sunt ocupate de Instagram, Google și YouTube. (Startup Cafe)

4. Compania saudită Aramco a devenit prima entitate listată la bursă care atinge o capitalizare de $2 trilioane. (The Independent)

5. Stocul de birouri moderne din marile centre regionale ale României – Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov – va atinge pragul de 1 milion de metri pătrați în 2020, cu o întârziere de aproape un an față de estimările inițiale, în ciuda faptului că 2019 a fost un an record în ceea ce privește livrările. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
S1 2021: Valoarea totală estimată a tranzacţiilor de tip M&A a fost de 1,8 miliarde de euro – Cronica de Business
Chinezii de la Fosun preiau Floreasca Park – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău