Documentarul “colectiv” poate fi urmărit în avanpremieră în mai multe orașe din țară – Cronica de Divertisment

1. Filmul săptămânii în cinematografele din România este “1917” (“1917: Speranță și moarte”). Așa cum sugerează și numele, acțiunea este plasată spre finalul Primului Război Mondial și relatează misiunea a doi soldați britanici. Aceștia sunt trimiși în teritoriul inamic pentru a transmite un mesaj prin care să prevină o ambuscadă împotriva a 1.600 de soldați la scurt timp după retragerea trupelor germane în timpul operațiunii Alberich. (Trailer)

2. Cealaltă premieră a săptămânii este “Les misérables” (“Mizerabilii”), a cărui acțiune se petrece în suburbiile Parisului, la fel ca romanul “Mizerabilii” scris de Victor Hugo. Stephane, Chris și Gwada sunt trei luptători ai brigăzii anti-criminalitate din regiune și trebuie să lupte cu diferitele bande care domină cartierul. (Trailer)

3. Astăzi, pe platforma de streaming Netflix, are loc premiera serialului-documentar “Rise of Empires: Ottoman” (“Ascensiunea imperiilor: Otomanii”). Serialul analizează istoria Imperiului Otoman și combină elemente specifice documentarelor cu cele ale scenariilor de film. (Trailer)

4. Sâmbătă, 25 ianuarie, la Berăria H din București, finaliștii competiției Vocea României 2019 vor urca pe scenă pentru un spectacol. Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan se vor afla la primul show live de după participarea la concurs și vor fi acompaniaţi de Special Guest Orchestra. Spectacolul începe la ora 23:45, iar biletele costă între 22 lei și 54 lei. (IaBilet)

5. Pasionații de teatru pot urmări sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 19:00, spectacolul “Pădurea spânzuraţilor” după Liviu Rebreanu la Teatrul Național din București. Scenariul, regia și universul sonor este asigurat de Radu Afrim, iar biletele de acces au prețuri între 50 lei și 100 lei, cu excepția studenților, care plătesc 20 lei. (Teatrul Național)

6. Marți, 28 ianuarie, la Sala Dalles din București are loc spectacolul de teatru “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. În regia Teodorei Câmpineanu, acesta este o versiune fără efecte speciale și are parte de o montare clasică cu actori consacrați alături de tineri din noua generație. Spectacolul începe la ora 19:00. (ShowPass)

7. Trupa rock “Sarmalele Reci” va susține miercuri, 29 ianuarie, de la ora 21:30, un concert în localul Hard Rock Cafe din București. Formația are o istorie de 26 de ani cu un amestec de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor. Biletele sunt disponibile la prețuri între 44 lei și 64 lei. (IaBilet)

8. Joi, 30 ianuarie, la Sala Thalia din Sibiu are loc concertul simfonic pentru violă și orchestră Cecil Forsyth. La violă va interpreta Gabriel Silisteanu, în timp ce regizor este Gabor Horvath. Biletele costă între 15 și 40 lei, însă acestea sunt aproape epuizate. (Filarmonica Sibiu)

9. Documentarul “colectiv”, care abordează incendiul de la clubul Colectiv din 2015 și care va avea premiera în 28 februarie, va putea fi urmărit în avanpremieră în mai multe orașe din țară. Echipa care a realizat documentarul va porni într-o caravană care va include întâlniri cu publicul și proiecții în avanpremieră în Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Craiova, Brașov, București, Iași, Galați și Constanța, în perioada 18-29 februarie). (Detalii despre proiecții)

10. Netflix a anunțat că sezonul 2 al serialului SF Altered Carbon va avea premiera pe platforma de streaming în 27 februarie. Rolul personajului principal Takeshi Kovacs îi va reveni acum lui Anthony Mackie, care trebuie să rezolve o serie de crime misterioase în timp ce își caută iubita pierdută. Pentru moment, Netflix nu a publicat niciun trailer pentru noul sezon. (Engadget)

Ți-ar mai putea plăcea
Primii artiști anunțați pentru Neversea 2020 – Cronica de Divertisment
Comedia About My Father cu Robert de Niro are premiera la cinema – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău