Un serial despre Martin Luther King Jr. și Malcolm X are astăzi premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este thrillerul „Argylle” („Argylle: Superspionul”), în care o scriitoare introvertită de romane de spionaj este atrasă în activitățile unui sinistru sindicat clandestin al crimei. Din distribuție fac parte Samuel L. Jackson sau John Cena.

2. Coproducția italo-franceză „Il sol dell’avvenire” („Un viitor luminos”) poate fi urmărită la cinema. Giovanni este un regizor italian renumit pe cale să înceapă filmările unui film politic, însă activitatea sa este bulversată de o căsnicie aflată în criză, un coproducător în pragul falimentului și numeroasele schimbări din industria cinematografică.

3. Cei mici pot urmări la cinema animația „The Inseparables” („Inseparabilii”), în care marionetele prind viață când se sting luminile. Printre ele se află Don, care visează să fie un erou adevărat și își face curaj să se aventureze în afara teatrului pentru a descoperi lumea cea mare și a trăi viața așa cum dorește.

4. Noul sezon al serialului-documentar „Genius: MLK/X” are astăzi premiera pe platforma de streaming Disney+ și spune în paralel poveștile lui Martin Luther King Jr. (Kelvin Harrison Jr.) și Malcolm X (Aaron Pierre). Sezonul explorează atât anii lor de formare, cât și viețile lor personale.

5. Serialul documentar „Arctic Ascent with Alex Honnold” poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming Disney+, în care Alex Honnold se aventurează în Groenlanda pentru a observa impactul schimbărilor climatice impreună cu un glaciologist local.

6. Noul serial „Mr. & Mrs. Smith” inspirat din filmul cu același nume cu Angelina Jolie și Brad Pitt din 2005 are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Doi străini singuratici obțin locuri de muncă la o misterioasă agenție de spionaj și trebuie să simuleze o căsnicie în drumul spre rezolvarea unui caz distinct în fiecare săptămână.

7. Filmul de acțiune „The Equalizer 3” („Equalizer 3: Capitolul final”) cu Denzel Washington în rolul principal poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming HBO Max, la 5 luni de la lansarea în cinematografe. Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale.

8. Filmul fantastic „Orion and the Dark” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Producția spune povestea unui copil care se teme de întuneric și care învață să-l înfrunte în momentul în care primește vizita „încarnării” întunericului.

9. Serialul taiwanez „Let’s Talk About CHU” are de asemenea premiera pe Netflix și spune povestea unei tinere cu un canal de social media despre educație sexuală care are o relație neconvențională. Treptat, cuplul non-conformist descoperă importanța reală a unei relații de iubire.

10. Serialul „Suits” a fost cel mai urmărit serial pe serviciile de streaming din Statele Unite în cursul anului trecut, cu un total de 58 de miliarde de minute. Serialul este disponibil pe platformele Netflix si Peacock și demonstrează că serialele originale produse de platformele de streaming și-au pierdut din importanță în rândul abonaților. „Suits” a fost produs în perioada 2011-2019. (Yahoo! Finance)

Ți-ar mai putea plăcea
Mai multe teatre din România transmit în această perioadă spectacole online – Cronica de Divertisment
Documentarul John Lennon: Murder Without a Trial, pe Apple TV+ din 6 decembrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău