Cele trei filme Thor sunt disponibile începând de astăzi pe HBO Go – Cronică de Divertisment

1. Fanii filmelor cu Thor au motive de bucurie. Începând de astăzi, aceștia pot urmări pe platforma de streaming HBO Go cele trei filme dedicate lui Thor în cadrul Universului Cinematic Marvel: Thor (2011), Thor: The Dark World (2013) și Thor: Ragnarok (2017). Cu o săptămână în urmă, pe HBO Go au apărut și filmele cu Captain America din același univers. (Trailer)

2. Netflix propune de astăzi un film cu iz de blockbuster. “Extraction” îl are în rolul principal pe celebrul actor Chris Hemsworth, care interpretează rolul unui mercenar care primește misiunea de a recupera fiul răpit al șefului unei organizații criminale. Evident, misiunea implică numeroase lupte cu dealeri de arme și de droguri. (Trailer)

3. Sâmbătă, 25 aprilie, a treia parte a celebrului film “The Godfather” poate fi urmărită pe postul de televiziune TNT cu începere de la ora 21:00. În regia lui Francis Ford Coppola, filmul îl are din nou în rolul principal pe Al Pacino, care interpretează rolul lui Michael Corleone și trebuie să găsească un succesor potrivit. (Trailer)

4. Tot sâmbătă, casa de producție Lionsgate va transmite “live” pe canalul său de Youtube filmul “Dirty Dancing”, ca parte a spectacolului caritabil “Lionsgate Live! A Night at the Movies”. “Dirty Dancing” este o comedie romantică din 1987 cu Patrick Swayze și Jennifer Grey în rolurile principale, iar aceasta a rămas în istorie drept primul film cu peste un milion de copii vândute. (Trailer)

5. Dacă vrei să îmbini un film de comedie cu unul cu iz turistic, poți încerca producția olandeză “Take Me Somewhere Nice”, disponibilă de duminică, 26 aprilie, pe HBO Go. Aproape de a deveni adultă, Alma părăsește Olanda natală împreună cu un verișor și un prieten pentru a-l cunoaște pentru prima oară pe tatăl ei, care locuiește în Bosnia-Herțegovina. (Trailer)

6. “Nadiya’s Time to Eat” este (încă) un documentar despre rețete de gătit care are premiera pe Netflix miercuri, 29 aprilie. Diferența este că bucătăreasa Nadiya Hussain prezintă numeroase rețete care care au în comun faptul că pot fi pregătite foarte rapid. (Trailer)

7. Joi, Netflix propune în premieră și filmul “Dangerous Lies”, în care o îngrijitoare moștenește averea pacientului ei. Ea descoperă însă rapid că este în pericol din cauza unor secrete în privința modului în care averea respectivă fusese obținută. (Trailer)

8. Netflix distribuie în această perioadă pe contul oficial de Youtube mai multe documentare în regim gratuit. Printre ele se numără “Our Planet”, “Explained” și “Babies”, care beneficiază inclusiv de subtitrare în limba română. (Netflix)

9. Teatrul Național din București a anunțat că, începând de astăzi, va transmite în fiecare weekend pe Youtube în regim “live” câte un spectacol renumit. Pentru început va fi difuzat spectacolul “Furtuna”, iar proiecțiile sunt programate astăzi de la ora 16:00 și sâmbătă și duminică de la ora 18:00. (Teatrul Național)

10. Opera de Stat din Viena transmite duminică, 26 aprilie, spectacolul “Hänsel und Gretel”, care a avut premiera în 2017. Dirijorul spectacolului este Axel Kober, în timp ce producția este asigurată de Adrian Noble. (Wiener Staatsoper)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul biografic Back to Black despre Amy Winehouse, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
Filmul Everything Everywhere All at Once, nominalizat la 11 premii Oscar, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău