Penny Market, afaceri în creştere cu 15% anul trecut – Cronica de business

1. Vânzările retailerului suedez H&M au avut un declin 50% la nivel global în cel de-al doilea trimestru fiscal (intervalul martie-mai), comparativ cu perioada similară din 2019, pe fondul restricțiilor impuse în contextul pandemiei. (Profit.ro)

2. BlackRock, cel mai mare asset manager din lume, a injectat circa €16 miliarde în 810 companii europene în ultimele cinci luni. Dintre acestea, mai mult de jumătate erau puternic afectate de actuala criză. (Reuters)

3. AT&T ia în considerare vânzarea diviziei de jocuri video a Warner Bros, o mișcare care i-ar putea aduce până la $4 miliarde și ar ajuta la stingerea unei părți din datoriile în valoare de aproape $200 miliarde ale companiei. (Bloomberg)

4. Hertz, compania de închirieri auto aflată în prezent în faliment, are în plan vânzarea de acțiuni în valoare de $1 miliard, într-un efort de a se salva, în contextul în care a fost foarte afectată de pandemia de coronavirus. (CNBC)

5. Retailerul Penny Market a înregistrat în anul fiscal 2019 o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, iar profitul net înregistrat de companie a fost de 55,15 milioane lei, în creştere cu 53% faţă de 2018. (News.ro)

6. VW a publicat rezultatele vânzărilor pentru luna mai, cu o scădere de peste 30% la nivel global. Cele mai mari pierderi în volume au fost în Europa de Vest, unde cifrele sunt cu aproape 60% mai mici față de anul trecut. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Morgan Stanley, profit în creștere cu 51% – Cronica de Business
Cronica de business: Fondul suveran de investiții al Norvegiei a avansat cu $84 miliarde in T1
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău